Αρχική » » Αξιολύπητος και θρασύς!

Αξιολύπητος και θρασύς!


■ Η εμφάνιση του Παπακωνσταντίνου και η «ειδικότητα» του Παπανδρέου!

Δεν έχω δει, τα τελευταία χρόνια, πιο οικτρό θέαμα από αυτό του «Παπάκ» στη Στάη! Αξιοθρήνητος και θρασύς συνάμα! «Δεν θα γίνω εγώ πρωτοσέλιδο, δεν θα πάω εγώ φυλακή για να μην πέσει η κυβέρνηση, δεν θα με διασύρουν» έλεγε και προκαλούσε οίκτο και οργή μαζί. Ποιος, το μέλος της «συμμορίας των ολίγων» των γύρω από τον ΓΑΠ που κατέστρεψαν τη χώρα! Περηφανευόταν ότι «έβαλε ανθρώπους στη φυλακή»!...

Δεν μας είπε όμως πώς τους έβαλε! Ξέχασε, ο γκεμπελίσκος, που έβγαινε με ύφος εισαγγελέα και κατήγγελλε τα δήθεν σκάνδαλα της κυβέρνησης Καραμανλή! Ξέχασε πότε έστελνε τον Καρχιμάκη στη Βουλή (εκείνος δεν ήταν βουλευτής) να καθυβρίζει τους πάντες και εκείνος να παίρνει τη σκυτάλη και να «θάβει» τους αντιπάλους του στα κανάλια της διαπλοκής που «τον πήγαιναν». Μόνο που τώρα θα «τον πάνε» για αλλού. Ξέχασε, που ακόμη και το βράδυ που έπεφτε ο μέντοράς του ο ΓΑΠ εκείνος και η «ομάδα» μεθόδευαν την εξόντωση προσώπων που είχαν στοχοποιήσει, εκβιάζοντας και απειλώντας τους δικαστές! Νόμιζε, ο αλαζόνας, ότι θα μπορούσε να κάνει τα πάντα όσο το «σύστημα ΠΑΣΟΚ» ήταν εν ενεργεία. Και, δυστυχώς, το σύστημα δεν ήταν «σκέτο».

Είχε οργάνωση, είχε πυρήνες. Στη Δικαιοσύνη, στη Δημόσια Διοίκηση, στο ΣΔΟΕ, παντού. Κατέρρευσε, όμως, μέσα σ' ένα βράδυ! Κατέρρευσε από τη στιγμή που ο κόσμος κατάλαβε ότι «τέρμα πια τα δανεικά»»! Αυτό ήταν το παπανδρεϊκό και «εκσυγχρονιστικό» ΠΑΣΟΚ! Το κόμμα «Τσοβόλα, δώστα όλα», του «Αυτή είναι η Ελλάδα», του «Ευχαριστούμε τους Αμερικανούς» για τα Ίμια, του «Ας πρόσεχαν στο Χρηματιστήριο», του «Λεφτά υπάρχουν»! Εκεί βρήκε αποκούμπι ο «Παπάκ» και σου λέει «αφεντικά είμαστε,     ό,τι θέμε κάνουμε»!

Αμ, δεν είναι έτσι, φίλε μου! Δεν είναι έτσι, έχει ο καιρός γυρίσματα! Συκοφαντήσατε κόσμο, φυλακίσατε αθώους, στείλατε ανθρώπους στον άλλο κόσμο, ξεκληρίσατε οικογένειες. Για ποιον λόγο; Για να πάρετε και να κρατήσετε την εξουσία! Έτσι σας μάθαμε τόσα χρόνια! Η Δεξιά να ασκεί διακυβέρνηση και σεις εξουσία! Κάτσε τώρα να «σκάσει»» και το θέμα με την EFG   και τον Σάμπι, να δούμε και πως «φτιάξατε» τα ομόλογα που «συσκεύασε» ο «βαψομαλλιάς» πρώην αντιεισαγγελέας του Α.Π., και βλέπω με κουστουμάκι ριγέ και βραχιολάκια πολύ κόσμο! Τι να σου κάνω, αγόρι μου; Ας πρόσεχες!

Όσο για δουλειά, που λες ότι δεν έχεις, μη σκας θα σου βρει ο Γιώργος, που είναι πλέον «διεθνής». Πώς σε «πούλησε» κι αυτός; Ε, τι να γίνει; Έχει ειδικότητα σ' αυτό η οικογένεια. Για ρώτα κανέναν συγγενή του Μένιου, να σου πει!
          Η ΑΚΙΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger