Αρχική » » ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ!


Ανάπτυξη δεν προέβλεψε ο Σαμαράς μετά την εκταμίευση της δόσης; Ανάπτυξη, τα πρώτα ουσιαστικά σημάδια της οποίας θα γίνουν ορατά στο τέλος του 2013! Έτσι ακριβώς είπε ο Έλληνας Πρωθυπουργός! Όχι, ο άνθρωπος δεν είναι γκα-γκα, απλά συνεχίζει να εξαπατά τον κοσμάκη με ψέματα και πομφόλυγες! Τις λέει και ξέρει ότι κάποιους χαχόλους θα πείσει.

Ιδού λοιπόν ποια θα είναι η ...ανάπτυξη που προβλέπει ο Σαμαράς. Πριν από αυτόν τα έχει προβλέψει η Citigroup. Οι προβλέψεις λοιπόν της Citigroup για την Ελλάδα είναι εφιαλτικές, καθώς η αμερικανική τράπεζα προβλέπει εκτίναξη των ποσοστών ανεργίας στο 40% το 2015, ενώ δίνει 60% πιθανότητες στο σενάριο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη εντός των επομένων 18 μηνών!

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε εμπιστευτική έκθεση της Citi που δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν της Ελλάδας μειώνεται φέτος κατά 7,2%, ενώ το 2013 προβλέπεται να συρρικνωθεί κατά 7,4%, το 2014 κατά 11,8% και θα συνεχίσει να μειώνεται μέχρι το 2015 οπότε προβλέπεται να συρρικνωθεί κατά 3,7%. Για τη Citi, η Ελλάδα θα επιστρέψει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης από το 2016 οπότε προβλέπει ρυθμό αύξησης του ΑΕΠ 1,6%.

Αν επιβεβαιωθούν αυτά τα στοιχεία όλο το πρόγραμμα τινάζεται στον αέρα και θα χρειαστεί να ληφθούν αυτόματα νέα μέτρα. Το πρόγραμμα έχει ήδη τιναχτεί στον αέρα μια και το 2013 θα είναι εν πολύς χρονιά που η πολιτική Σαμαρά-Στουρνάρα θα αφήσει καμμένη γη παντού!!!

Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, μισθωτοί και συνταξιούχοι όλων των ταμείων θα κληθούν να πληρώσουν μέτρα ύψους 9,3 δισ. ευρώ. Οι απώλειες στα εισοδήματά τους θα προέλθουν από τις περικοπές μισθών και συντάξεων και από τις μειώσεις επιδομάτων από την 1η Ιανουαρίου 2013 καθώς και από πετσόκομμα των ειδικών μισθολογίων (γιατροί, δικαστές, πανεπιστημιακοί, ένστολοι) που θα ισχύσουν αναδρομικά από τον Αύγουστο 2012.

Σε όλα αυτά πρέπει να προστεθεί το φορολογικό που ήδη κατατέθηκε στη βουλή και προβλέπει την υπέρμετρη αύξηση των φορολογικών επιβαρύνσεων στα εισοδήματα των περισσοτέρων φυσικών προσώπων με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.

Αυτή θα είναι η ...ανάπτυξη Σαμαρά!

makeleio.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger