Αρχική » » Τα γκαζάκια του «τάπερμαν»

Τα γκαζάκια του «τάπερμαν»


 Η αποζημίωση που ζήτησε και πήρε ο Σημίτης και ο νόμος της σιωπής. 

Βρε τη σουπιά, τη νυφίτσα, τη μουχρίτσα, την αλεπού, τον ελίτσα τον Σημίτη! Απαίτησε και έλαβε από το ελληνικό κράτος 25.000 ευρώ ως αποζημίωση, επειδή του έβαλαν δύο φορές γκαζάκια έξω από το γραφείο του στην οδό Ακαδημίας! Τι λες, βρε θεομπαίχτη!!...
 
Δηλαδή εμείς, που μας ξετίναξες την οικονομία, που μας έσκασες στα χέρια τη βόμβα του Χρηματιστηρίου, που μας φόρτωσες τον Άκη και τον Γιάννο στο υπουργείο Άμυνας και -το κυριότερο- που μας έκανες τον Γιώργο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ με «δαχτυλίδι», τι πρέπει να σου ζητήσουμε. Αντί να έχεις βρει τρύ­πα να κρυφτείς, λαγούμι να τρυπώσεις, έχεις την αναί­δεια και ζητάς… αποζημίωση για τα γκαζάκια; 

Αντί να έχεις λουφάξει και να βγάζεις κάπου-κάπου και κανένα βιβλίο ρίχνοντας όλα τα βάρη στους άλλους (θαυμαστό το πολιτικό θάρρος σου και η ευθύνη), ζήτησες και έλαβες 25.000 ως αποζημίωση; 

Δηλαδή εμείς, που εξαιτίας σου χάσαμε τα Ίμια και σήμερα δεν μπορούμε να ψαρέψουμε ούτε γόπα «μάρλμπορο» στην περιοχή, τι πρέπει να σου ζητήσουμε; Την κεφαλή επί πίνακι; Άσε που θα μοιάζει … κεφαλάκι με ελιές! 

Ακούστε, παιδιά, θράσος ο άνθρωπος! Υπέβαλε αίτηση, πήρε δηλαδή μολύβι και χαρτί και έβαλε την υπογραφή του. και ζήτησε από το κράτος. δηλαδή από τους Έλληνες φορολογουμένους, δηλαδή από σας και από μας, αποζημίωση 25.000 ευρώ για τα γκαζάκια! 

Τι να του πεις του αθεόφοβου! Αντί να πηγαίνει κάθε πρωί και να κάνει 100 μετάνοιες στον άγιο Σουλπίκιο τον Εκσυγχρονιστή και να μας ζητάει συγγνώμη για τα «μαύρα» του Τσουκάτου και του Μάντελη, αντί να μας βλέπει και να κόβει λάσπη, που μας φόρτωσε από υποβρύχια γερμένα ως ζαβό πρωθυπουργό και «αλαφροχέρηδες» υπουργούς, ζήτησε και τα ρέστα! 

Το κακό είναι ότι τα πήρε κιόλας! Πως να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος, Πώς να μην εκραγεί. Αλλά είναι γνωστή η μέθοδος του περιβάλλο­ντος τον πρώην «τάπερμαν». Βγάζω την ουρά μου απέξω και όλοι οι άλλοι ας πάνε να πνιγούν! Τι να σου κάνω, βρε Σημίτη, που είμαστε στριμωγμένοι. Αλλά πού θα πάει; Κάπου θα σκάσει το απόστημα, κάποιο στόμα θα ανοίξει. Δεν μπορεί, κάποιος θα μιλήσει, θα σπάσει η «ομερτά» και τότε θα τα πούμε. Κάποια στιγμή θα μάθουμε την αλήθεια για τα κατορθώματα του «εκσυγχρονισμού». 

Διότι, ας μη λησμονούμε, ο Άκης επί Σημίτη «φτιάχτηκε» για να μην κοροϊδευόμαστε. Όταν ανοίξουν τα κιτάπια του «εκσυγχρονισμού», θα μάθουμε πολλά. Διότι δεν μπορεί να προσποίησε απλώς τον «τάπερμαν», όταν γύρω σου «τάπαιρναν»! 

Η ΑΚΙΣ (14/12/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger