Αρχική » » Κόμματα ντελικατέσεν

Κόμματα ντελικατέσεν


Νοσταλγείς ακόμα τα φιλετάκια κροκοδείλου που 'φαγες μέρα μεσημέρι σε ρεστώ από μπαμπού με θέα στον Αμαζόνιο; Θέλεις να δοκιμάσεις μυρμηγκοσαλάτα και ακρίδες γιαχνί σε καντίνα στην Καντώνα; Ανυπομονείς να μπακανιάσεις πατέ από συκώτι μπαμπουίνου μαριναρισμένου με σος από λειχήνες Ισλανδίας;...

Ε, τότε, φιλαράκο, σου έχουμε βρει λύση και για το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο (νομίζεις ότι) βρίσκεσαι. Ετοιμάζονται κόμματα τόσο ντελικατέσεν, που θα φάνταζαν εξωτικά ακόμα και στο εξωγήινο τερατάκι που κυνηγούσε τη Σιγκούρνι Γουίβερ στην ταινία «Alien». 

Έχεις ακούσει ότι θέλει να πολιτευτεί ο Στουρνάρας; Έχεις υποπτευθεί ότι μπορεί και να έχει κάψες να ηγηθεί κόμματος, να σαρώσει, να πρωθυπουργεύσει; Αν δεν τα είχες υπ' όψιν σου, άκου τα και ξύσε τα νύχια σου με τσουγκράνα. Μπορείς μάλιστα να συνδέσεις τούτες τις πληροφορίες με το ρεπορτάζ από τον διακοπεύοντα Στουρνάρα. Πήρε άδεια, κάθεται σπίτι του, κοιμάται, ακούει κλασική μουσική και διαβάζει το ιστορικό βιβλίο «Κυβερνώντας τον Κόσμο» (σ.σ.: μια ωδή στην παγκόσμια κυβέρνηση). Κοντολογίς, είναι ένας από εμάς. Ο μέσος Ελληνας τώρα στις γιορτές το ρίχνει στον Βάγκνερ, στον ύπνο και στις ονειρώξεις μεγαλείου.

Καστανιέτες

Αυτά μπορεί να τα κάνει κι ο «σωσμένος» από τον Στουρνάρα Ελλην, αν δεν του έχει κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα ένεκα αφραγκίας, ανεργίας και κερατόσημου Βενιζέλου. Είναι ευκολάκι να διαβάζεις σαν τον Στουρνάρα το «Κυβερνώντας τον Κόσμο» του Μαζάουερ (όπως έγραφαν «Τα Νέα»), αν σου έχει μείνει διαθέσιμος χρόνος από την παράνομη υλοτομία. 

Φευ, οι άνευ αδείας υλοτόμοι δεν είναι χομπίστες του εγκλήματος, αλλά οικογενειάρχες που τουρτουρίζουν και δεν θέλουν να ακούν τα δόντια των παιδιών τους να παίζουν καστανιέτες από το κρύο. Ανθρωποι σαν όλους μας είναι οι Στουρναρίζοντες φίλοι Σημίτη που θέλουν να φτιάξουν γκουρμέ κόμματα για να ξανασώσουν την Ελλάδα. Αν πας στην Ομόνοια, δεν θα δεις φάτσες σαν του Μόσιαλου, του Φλωρίδη, του Λοβέρδου (φίλος Χάροντα) και της Διαμαντοπούλου (η φωτοτυπού Μπιλντερμπέργκια);

Μια χαρά ταιριάζουν όλοι τούτοι. Η στήλη προτείνει να ενώσουν δυνάμεις και θα σαρώσουν. Το ποσοστό που θα λάβει ο μείζων ντελικατέσεν συνασπισμός μπορεί να φτάσει και το 0,5%. Αν μάλιστα ξεπεράσουν τη μονάδα, πρέπει να το γιορτάσουν.

Παναγιώτης Λιάκος
(Εφ. Δημοκρατία-29/12/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger