Αρχική » » ΧΑΚΙ ΧΩΝΙ

ΧΑΚΙ ΧΩΝΙ


Διακλαδική Διαδικτυακή Στρατιωτική Πληροφόρηση 

• ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΕ για τους πολιτικούς είδαμε. Όπως και αν ήταν αυτό. Και στο διαδίκτυο για όλους. Στους στρατι­ωτικούς πότε θα το δούμε κύριε υπουργέ; Δεν θα ήταν μια ωραία κί­νηση για τη διαφάνεια στον τομέα της άμυνας; Ναι, το ξέρουμε ότι υ­πάρχει κάποια πρόβλεψη περί πό­θεν έσχες όσων εμπλέκονται σε προμήθειες, αλλά ούτε στο διαδίκτυο τα είδαμε ούτε περιλαμβά­νουν θέσεις ευθύνης και άλλες θέ­σεις όπως υπασπιστών, υπόδικων ή υπό διερεύνηση πρώην υπουρ­γών που κουβαλούσαν βαλίτσες με δεσμίδες από Ρωσία και Γερμανία. Περιμένουμε περισσότερα και όχι ανέξοδες φανφάρες....
 

• Οριστική λύση φαίνεται να δίνει ο «κόκκινος» ΥΕΘΑ Πάνος Παναγιωτόπουλος στο πρόβλημα της έλλει­ψης καυσίμων στο ΠΝ. Μετά από σειρά επαφών με εταιρείες προμή­θειας ανέμων οι φρεγάτες του ΠΝ αφού εξοπλισθούν με σύγχρονα κατάρτια και ΡαμπόΠΑΝΟ εκλε­κτής ποικιλίας θα σχίζουν τα κύ­ματα του Αιγαίου ενώ τεχνικές πλεύσης θα διδάσκει στα στελέχη ο γνωστός Ολυμπιονίκης Κακλαμανάκης. Όταν έχεις μάχιμο ΥΕΘΑ όλα είναι δυνατά! 

• Οσμή θείου, μεγάλη οσμή, έως και δεκαπλάσια του ε­πιτρεπτού αναδύεται από τις δεξαμενές του στόλου μας στη Σούδα λένε οι κακές γλώσσες. Άραγε το ΣΔΟΕ που έκανε έλεγχο τι κατέγραψε; Η Επιτροπή παραλα­βής τι θα πράξει; 

• Πόσους διευθυντές χρειά­ζεται το γραφείου του κυ­ρίου Πάνου, πόσους; Έναν, δύο, τρεις, τέσσερις πέντε; Να στα­ματήσουμε. φτάνει; Πόσους Συ­νταγματάρχες χρειάζεται το γρα­φείου του κυρίου Πάνου, Έναν, δύο. τρεις; Τι γίνεται εκεί πάνω, τό­σο πολλή δουλειά έχετε; Εμείς μα­θαίνουμε ότι δεν έχετε πού να βά­λετε τους φακέλους που σας στέλ­νουν τα επιτελεία και στοιβάζονται στους διαδρόμους λες και είναι υποθηκοφυλακείο. 

Πενήντα στρατόπεδα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στη διάθεση του υ­πουργείου Προστασίας του Πολίτη για τη στέγαση λαθρομεταναστών. Τώρα εμείς γιατί δεν καταλαβαί­νουμε πώς ακριβώς εξυπηρετείται η εθνική άμυνα και η προστασία του πολίτη; 

Η θυγατέρα αρχηγού μάλ­λον έκνομα υπηρετεί σε θέση που δεν δικαιολογεί προσωπικό της δικής της προέλευ­σης. 0 κύριος Πάνος θα ασχοληθεί να ελέγξει την κατάσταση ή είναι με το ένα πόδι στο ρεύμα καθόδου της Μεσογείων και δεν τον ενδια­φέρει; 

Ελεύθερα θα διακινούνται στην ελληνική επικράτεια οι Τούρκοι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί, απλά με την επίδει­ξη της ταυτότητας και του φύλλου πορείας τους στους συνοριακούς σταθμούς. Νατοϊκή οδηγία για τη διευκόλυνση των «συμμάχων» το επιβάλλει. Υπήρχε μια μικρή δυσκολία στη συλλογή πληροφοριών από τους κουμπάρους γείτονες μας και επενέβη ο «θείος Σαμ» για να τους προστατέψει. (Δεν γνωρίζουμε εάν στο ίδιο χαρτί προβλέπεται η ε­λεύθερη κίνηση των Ελλήνων αξιωματικών στην Τουρκία κάτι το ο­ποίο θα αποκλείσουμε γιατί θα αποτελούσε παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας της όμορης χώρας). 

• Ακούν «θάλασσα» και κα­ταπίνουν δραμαμίνες οι «ε­πιτελείς» του πενταγώνου. Και δεν είναι ένα νέο γεγονός, αλ­λά προέρχεται από την εποχή Α­βραμόπουλου που είχε όμως τον τρόπο του να ηρεμεί τις καταστά­σεις. Χτυπούν τα τηλέφωνα όλη μέρα και οι ψηφοφόροι βρίζουν τους ρουσφετάδες του «κόκκινου» Πάνου για τις αποτυχίες του στη θάλασσα. Είναι κοινό μυστικό στους παροικούντες ότι δεν περνά­ει η μπογιά της δεξιάς στο θαλασσι­νό επιτελείο που εξυπηρετεί μόνο «δημοκρατικά αιτήματα».

(ΤΟ ΧΩΝΙ-16/12/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger