Αρχική » » Rolex ή Bulgari; Ιδού η απορία!

Rolex ή Bulgari; Ιδού η απορία!


■ Τα ρολόγια, οι ρουκέτες και το «ροκ» στη Βουλή. 

Δεν νομίζω να έχει υπάρξει πιο αστεία αντιπαράθεση στη Βουλή από αυτή μεταξύ του Σπυρίδωνος - Αδωνη με τη Χρυσή Αυγή. Ο καβγάς άρ­χισε με το «πόσα παίρνει ο βουλευτής». Ο Κασιδιάρης παρουσίασε «εκκαθαριστικό» 8.000 «και κάτι», ο Αδωνις τσίριξε «όχι δεν είναι τόσα», ο Γερμενής ή «Καιάδας» των Naer Mataron (καλό μέταλ συγκρότημα, τι το ήθελες, βρε παιδί μου, το βουλευτιλίκι, μια χαρά μπασίστας ήσουνα) παρουσίασε... άλλο χαρτί περίπου «7.000 και κάτι» και η κυρία Τσαρουχά των ΑΝ.ΕΛ. (ναυτιλια­κή εταιρία θυμίζουν τα αρχικά) είπε «παίρ­νουμε πολύ λιγότερα». 

Βγήκε την άλλη μέρα στο Αρτ, πρώην TeleCity και Τηλεάστυ, ο Αϊβαλιώτης (τον θυμάστε;) του ΛΑΟΣ (τον θυμάστε κι αυτόν;) και πα­ρουσίασε το δικό του εκκαθαρι­στικό που έδειχνε «3.000 και κά­τι». 

Πάνω στον χαμό, ρίχνει ο Κασιδιάρης τη βόμβα στον Αδωνι. «Φο­ράς Rolex που κάνει 7.000!» Την επομένη ο Αδωνις, χωρίς να δι­ευκρινίσει αν το Rolex του είναι original ή «μαϊμού», από εκείνες τις καλές ρέπλικες που αγόρασε με το κιλό ο Αβραμόπουλος στην Κίνα και τις χάριζε στους φίλους του στις γιορτές, κατήγγειλε τη σύζυγο του προέδρου Μιχαλολιάκου ότι φοράει ακριβές γόβες και ωρολόγιον Bulgari,αλλά προχώρησε, λέγοντας ότι «ο Κασιδιάρης θέλει να ανατρέψει τον Μιχαλολιάκο και είπε ότι οι βουλευτές παίρνουν 8.000 τον μήνα, για να δείξει ότι ο αρχηγός και η σύζυγος του βγάζουν συνολικά 16"χηνάρια" κάθε τριάντα του μηνός!» 

Θα μου πείτε, τι σχέση έχουν όλα αυτά με μια συζήτηση που γίνεται με αντικείμε­νο τον Προϋπολογισμό; Έχουν και παραέχουν, διότι μετά πήρε τον λόγο και η Λιάνα Κανέλλη, που άδραξε την ευκαιρία και «κατήγγειλε» όσα bulgar (σ.σ.: η βαρβαρότης γαλλιστί) ειπώθηκαν προηγουμένως. Αν δεν καταλαβαίνετε πολλά από όσα μόλις διαβάσατε, δεν έχετε άδικο! 

Η Χρυσή Αυγή πετάει «ρουκέτες», κάποιοι «τσιμπάνε» και το πράγμα πάει «σκοινί - κορδόνι». Το Κοινοβούλιο έχει κάποιες ώρες που γίνεται «παι­δική χαρά», κάποιες άλλες γί­νεται «της τρελής το πανηγύρι» και σπανίως λέγονται και μερι­κά σοβαρά πράγματα. Μία από τις επίσης «ροκ» σκηνές του Κοι­νοβουλίου είναι όταν προεδρεύει ο Δραγασάκης και δεν δίνει τον λόγο στον Λαφαζάνη! 

Ωραίες είναι και οι «ατάκες» της Πιπιλή («φέρε μας, ρε Πάνο, τα ένσημά σου, να δούμε πού έχεις δουλέψει»), αλλά και το ύφος του Μεϊμαράκη, όταν από κάτω γίνεται «χάβρα». Σηκώνει το φρύδι και βαράει την κουδούνα σαν τον Παπαγιαννόπουλο στην ομώνυμη ταινία! 

Και όλα αυτά στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό; θα απορήσετε. Μα, αγαπητοί, όπως έλεγε ο Τσόρτσιλ, «ο Προϋπολογισμός είναι ο μόνος νόμος που ψηφίζεται για να μην εφαρμοσθεί»! 

Η ΑΚΙΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger