Αρχική » » ΔΕΗ-Όλα σε έναν… λογαριασμό

ΔΕΗ-Όλα σε έναν… λογαριασμό


Στους νέους λογαριασμούς της ΔΕΗ ενοποιήθηκε σε κοινό άθροισμα το κόστος των υπηρεσιών του δήμου και της ΕΡΤ, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται στις αποδείξεις πληρωμής πολύ μεγαλύτερο ποσόν από ό,τι στο παρελθόν....

Πρόκειται για λαθροχειρία με προφανείς στόχους και πιθανόν αυτό να είναι παράνομο, σύμφωνα και με τους νόμους της Ε.Ε που υπαγορεύουν χωριστούς λογαριασμού για κάθε δημόσια υπηρεσία.

Η ΔΕΗ στη νέα μορφή των λογαριασμών (ένα φύλλο απόδειξη χωρίς ανάλυση), για την οποία πλήρωσε και διαφημιστική καμπάνια, εμφανίζει τον λογαριασμό που πληρώνουν οι πολίτες για τις υπηρεσίες στον δήμο τους και το ποσόν για την ΕΡΤ (8,48 ευρώ ανά δίμηνο) σε ένα ενιαίο άθροισμα.

Το κόστος για τις υπηρεσίες του δήμου επίσης δεν αναλύεται, όπως στους παλιούς λογαριασμούς, στους οποίους αναφερόταν αναλυτικά το κόστος για τις παροχές της τοπικής αυτοδιοίκησης στους δήμους.

Το Παρόν

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger