Αρχική » » Κουβελημάν ο κυβερνοπρεπής

Κουβελημάν ο κυβερνοπρεπής

 Το Κανάλι της Βουλής δεν χρειάζεται να βάζει τουρκικά σίριαλ για να περνάει η προπαγάνδα της Άγκυρας. Μεριμνά η ΔΗΜΑΡ. γι΄ αυτό... 

Είναι τυχερός ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (ο φυσικός κληρονόμος του κεμαλισμού) στην Τουρκία, που η ΔΗΜ.ΑΡ. κατεβαίνει στις ελληνικές εκλογές.Αν γινόταν η κόντρα Κιλιτσντάρογλου Vs Κουβέλης, ο μεμέτης δεν θα την έβγαζε καθαρή. Το κουβελοκόμμα έχει περισσότερους κεμαλικούς από το αντίστοιχο τουρκικό....
Αν ποτέ τα πράγματα δεν πάνε καλά για το ρεπούσειον άρμα στη χώρα μας (το απευχόμεθα), μπορεί να ανοίξει λα­μπρό πεδίον εκλογικής δόξης στη φίλη και γείτονα Τουρκία. Αφορμή για τις παραπάνω σκέψεις είναι το άρθρο της «δημοκρατίας» που έκανε μνεία για την ερώτηση της βουλευτίνας της ΔΗΜΑΡ, Μαρίας Γιαννακάκη, η οποία αγωνιά, άγχεται, ανησυχεί και έχει μπάστιες, δυσφορία, δυσπεψία και κολικούς στη συνείδηση διότι «η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει επισήμως την ‘’Τουρκική Ενωση Ξάνθης’’». Όσο και να το κάνεις, είναι μείζον ατόπη­μα. Περίπου ανάλογο με το να μην απονέμεται κάθε χρόνο, τιμητικά, το πρωτάθλημα της ελληνικής Σούπερ Λίγκας στη Γαλατά Σαράι. Λες και δεν φτάνανε οι τόσες προσβολές που έχουν κάνει οι ελληναράδες σε βάρος των καλών γειτόνων. 

Χανούμ μπουρέκ 

Μην κοιτάς που δεν τα λέμε, αλλά ισχύουν. Λίγο το 'χεις που γιορτάζουμε το αποσχιστικό κίνημα του 1821 από τη μεγάλη οθωμανική πατρίδα; Δεν είναι ρατσιστικό και εθνικιστικό και παραβίαση των προσωπικών δεδομένων να γράφουμε με χαιρεκα­κία σε ιστορικά κείμενα (που όσο πάνε και λιγοστεύουν) για την ήττα του συντρόφου Δράμαλη στα Δερβενά­κια και τον δήθεν προβληματικό χα­ρακτήρα του; Αμ οι ταινίες; Πού τις βάζεις τις ταινίες. Μπουμπουλίνες, Νικηταράδες, Κολοκοτρωναίοι, Ανδρούτσοι, Καραϊσκάκηδες, Κανάρηδες, Μιαούληδες, Παπαφλέσσες και λοιποί τρομοκράτες παρελαύνουν στις μικρές οθόνες σε κάθε αντίστοιχη γιορτή, με αποτέλεσμα να κόβεται το αβγολέμονο του Μπουτάρη, να καίγεται το βίντεο της Ρεπούση και να χα­λάει το πεντικιούρ της κυρίας Γιαννα­κάκη. 

Μια καλή κίνηση, που θα διευκό­λυνε τη χώνεψη της Ελλάδας από το ευαίσθητο στομάχι της παγκοσμιοποίησης, θα ήταν να γίνει πρωθυπουργός ο κ. Κουβέλης και να αναθέσει άμεσα τις δέουσες αρμοδιότητες στις Ρεπούσηδες που διαθέτει το κομματίδιό του. 

Σε μια τέτοια, ευτυχή διά το έθνος, εξέλιξη δεν θα βλέπαμε τουρκικές ενώσεις μόνο στην Ξάνθη αλλά και σε Βαρυμπόμπη, Μενίδι, Άγραφα, Γαύδο, Σουβάλα, Κέρκυρα, Μάνη, Μύκο­νο, Σαμοθράκη, Καρπενήσι, Ελαφόνησο, Αντικύθηρα, Παγκράτι, Κυψέ­λη, Δραπετσώνα, Εκάλη, Κηφισιά. 

Τσοκ γκιουζέλ! 

Παναγιώτης Λιάκος
(Εφ.Δημοκρατία-16/11/2012)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger