Αρχική » » Ενα ρολόι σταματημένο

Ενα ρολόι σταματημένο


Και είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης στον ελληνομανή μνημονιολάγνο Αδωνη Γεωργιάδη: «Μη φωνάζετε. Εσείς φοράτε ρολόι Ρόλεξ 7.000 ευρώ. Κανείς βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν φορά τέτοιο ρολόι. Εγώ δούλευα στον φούρνο και ξυπνούσα από τις 4 το πρωί». Επειδή ο υπογράφων το παρόν όχι μόνο δεν είναι ειδήμων στα ακριβά ρολόγια αλλά τα κρίνει περιττά (μια και την ώρα τη βλέπεις και στο κινητό), ας θεωρηθεί ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έχει δίκιο και ο πολυπράγμων σύζυγος Μανωλίδου φοράει πανάκριβο Ρόλεξ. Καλώς το φοράει!...

Ειδικά ο άνθρωπος αυτός το χρειάζεται για να αυτοεπιβεβαιώνεται - μια ανάγκη που την έχει «επικοινωνήσει» (ιδού κι ένα βλακώδες ρήμα του μάρκετινγκ) σ' ολόκληρο τον λαό γράφοντας ανά δευτερόλεπτο στο twitter σε ποιο κανάλι ή ραδιοφωνικό σταθμό βρίσκεται για να υπερασπιστεί το εκάστοτε Μνημόνιο.

Το ρολόι του είναι αναγκαίο για να κοιτάει τους δείκτες και να λέει «πο πο, ρε μάγκα μου! Και τώρα είμαι βουλευτής και σε πέντε λεπτά, αν ξανακοιτάξω, πάλι βουλευτής θα είμαι». Σημειωτέον, με το Ρόλεξ φαίνεται ακόμα πιο γλυκός ο υπουργικός χρόνος!

Κούκου! Κούκου!

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής, που κατήγγειλε το ρολόι του Αδώνιδος, δεν διακρίνεται για την κατάρτισή του στο σαβουάρ βιβρ ούτε για την αβρότητα στη συμπεριφορά του. Επίσης δεν διακρίνεται για το βάθος των αναλύσεών του. Αν σταματούσε λίγο την εσωτερική του ορμή για να σκεφτεί, θα έπρεπε να προτείνει στον κ. Γεωργιάδη (τώρα που γράφονται τούτες οι γραμμές βρίσκεται στη Ν.Δ.) να κυκλοφορεί με άλλου τύπου ρολόι: Αυτό που έχει ένα ξύλινο πουλάκι μέσα του και ανά ημίωρο βγάζει τον συμπαθή και αισιόδοξο ήχο «κούκου»!

Ο τρόπος που κινείται και συμπεριφέρεται ο συμπαθής «μπουμπούκος», η ηφαιστειώδης ένταση του βλέμματός του, ο γάργαρος ιδρώτας που στέφει τις παρειές του όταν ξιφουλκεί εναντίον ορατών τε και αοράτων εχθρών και η βουβουζελίζουσα (όπως γράφει η στήλη «μπα?») χροιά της φωνής του παραπέμπουν κατευθείαν σε τούτον τον ήχο.

Οι Ελληνες, που για μία εισέτι φορά σώθηκαν λόγω της ψήφου του Αδώνιδος, θα έπρεπε να κάνουν έναν γενναίο ρεφενέ για να αγοραστεί ένας «κούκος» χειρός ώστε τον χαρίσουν στον βουλευτή. Εκείνος, με τη σειρά του, θα μπορούσε να πουλήσει το Ρόλεξ και να δωρήσει τα χρήματα στον λογαριασμό για την αποπληρωμή του χρέους.

Κούκου!

Παναγιώτης Λιάκος
(Εφ.Δημοκρατία-09/11/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger