Αρχική » » Ανθελληνικό παραλήρημα

Ανθελληνικό παραλήρημα

Άρθρο-σοκ του Ν. Θεοδωρίδη (έμπιστου του Τσίπρα) ότι το έπος του '40 είναι παραμύθι. 

Μετά την απίστευτη πρόκλη­ση να υποστηρίζει ότι είναι δικαίωμα των Σκοπιανών να επιλέξουν το συνταγματικό τους όνομα, ο υπεύθυνος του το­μέα Μειονοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ και συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα Νάσος Θεοδωρίδης συνεχίζει το ανθελληνικό παραλήρημα. Με άρθρο του, το οποίο δημοσιεύτηκε στην «Αυγή», ουσιαστικά ισχυρίζεται ότι το αλβανικό Έπος είναι ένα παρα­μύθι καθώς, όπως λέει «η πραγματικότητα είναι πολύ διαφο­ρετική»...
 

Ο βουλευτής του ΣΥ­ΡΙΖΑ Παν. Κουρουμπλής, μιλώντας χθες το βράδυ στο «Κόντρα» δεν απέκλει­σε το ενδεχόμενο διαγρα­φής του Ν. Θεοδωρίδη. Ο κ. Θεοδωρίδης θεωρεί ότι «η 28η Οκτωβρίου δεν σήμαι­νε ούτε την "ενότητα" ούτε "το μεγαλείο του έθνους", αλλά την είσοδο της Ελλάδος σε έναν παγκόσμιο ιμπεριαλιστικό πόλε­μο». Την ίδιο ώρα, υποστηρίζει ότι η σύγκρουση με την Ιταλία θα έπρεπε να αποφευχθεί, καθώς το τελεσίγραφο του Μουσολίνι ήταν μία «απλή διέλευση ενός άλλου φασιστικού στρατού»! 

Ισχυρίζεται δε ότι αποκρύπτε­ται ότι υπήρχαν πολλοί που αρνούνταν να υποταχτούν σε αυτήν τη χαρούμενη εικόνα της «εθνικής πανστρατιάς». Το άρθρο του κ. Θεο­δωρίδη, προκάλεσε την αντίδραση της Ν.Δ. Όπως τονίζουν από τη Συγ­γρού. ο κ. Τσίπρας οφείλει να δι­ευκρινίσει στον ελληνικό λαό εάν συμφωνεί με όσα δημοσιεύτηκαν στην «Αυγή» από τον κ. Θεοδωρίδη και χαρακτηρίζουν «μύθο» το αλ­βανικό έπος. Και μάλιστα εάν εν­στερνίζεται την άποψη που εκφράζεται, ότι πολλοί Έλληνες στρατιώτες λιποτάκτησαν και δεν ήταν το φρόνημα των Ελλήνων και η θέλησή τους που οδήγησαν στη μεγάλη νίκη, αλλά το ότι οι Ιταλοί ήταν ανέτοιμοι και η μορφολογία του εδάφους ευνοϊκή! 

Το στέλεχος του ΣΥ­ΡΙΖΑ. πάντως, πριν από λίγες ημέρες αναφέρθηκε και στα γεγονότα που οδήγησαν στον τραγικό θάνατο του επισμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη, ο οποίος κατάπεσε στην Κάρπαθο προσπα­θώντας να αναχαιτίσει τουρκικό F 16. Αφού έλαβε ξεκάθαρα θέση υπέρ της Τουρκίας κάνοντας λόγο για «δήθεν ύπαρξη εθνικών κυρι­αρχικών δικαιωμάτων της στο Αι­γαίο», υποστήριξε ότι η σύγκρου­ση έγινε 35 μίλια μακριά από την Κάρπαθο, πολύ μακρύτερα δη­λαδή από τα 10 μίλια που (πάλι εσφαλμένα) διεκδικεί ως εναέριο χώρο η Ελλάδα. 

(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-29/10/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger