Αρχική » » Ακατάλληλος να φορέσει το “Πράσινο Μπερέ” ο αδερφός Κασιδιάρης

Ακατάλληλος να φορέσει το “Πράσινο Μπερέ” ο αδερφός Κασιδιάρης


Γράφει ο Βασίλης Χήτος

Ο Ανθυπολοχαγός αδελφός του Κασιδιάρη κρίθηκε σήμερα «ακατάλληλος» για να φορέσει τον τιμημένο «Πράσινο Μπερέ» των Ελλήνων Καταδρομών και από το Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου στη Ρεντίνα Θεσσαλονίκης του δόθηκε φύλλο πορείας για να επιστρέψει πίσω στην μονάδα του στην 2η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο...

Την δρομολογούμενη απομάκρυνση του Αλέξανδρου Κασιδιάρη από τους Κομάντος είχε προαναγγείλει το Fimotro, πριν 15 ημέρες, αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς ότι στο Πεντάγωνο υπάρχει και εισήγηση για να απομακρυνθεί τελείως και από τις ένοπλες δυνάμεις, μετά και τον εντοπισμό του στη συμπρωτεύουσα να κυκλοφορεί και να οπλοφορεί παράνομα σε κατάστημα γρήγορης εστίασης.

Για το ερώτημα της «Απόταξης» προβάλλονται ως επιχείρημα τα εθνικιστικής σημασίας τατουάζ που έχει σε διάφορα σημεία του σώματός του και τα οποία παραπέμπουν σε συνθήματα της Χρυσής Αυγής.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο Ανθυπολοχαγός Κασιδιάρης «κόπηκε» στην Ρεντίνα με την ένδειξη «Έλλειψη σωματικών προσόντων» και το ερώτημα που τίθεται είναι αν πρόκειται για ουσιαστική ή προσχηματική αιτιολογία.

Ο Αλ. Κασιδιάρης με την επιστροφή του στον Ασπρόπυργο, έχει το δικαίωμα να ξαναυποβάλει για άλλη μια φορά αίτηση, για να πάει στη Ρεντίνα. Θα προλάβει όμως ή θα του δείξουν τον δρόμο της εξόδου από τις ένοπλες δυνάμεις … ρίχνοντάς στο στρατό ξηράς και στο πεζικό;

gkourou

1 σχόλια:

  1. σε ενα στρατο αναξιοκρατιας
    τι να περιμενεις?????
    κοβουν τους λεβεντες
    απο πολιτικη εμπαθεια........
    ΞΕΥΤΙΛΕΣ..........

    ΠΑΝΟΣ
    Υπηρετησας 28 μηνες συνολικα(12 στον Εβρο)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger