Αρχική » » Άνευ μέτρου (;) ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωσταράκος

Άνευ μέτρου (;) ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωσταράκος


ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ να απολέσει κάθε έννοια μέτρου ο αρχηγός ΓΕΕ­ΘΑ, στρατηγός Μιχ. Κωσταράκος, σε μία περίοδο όπου χρει­άζεται να δίνει παράδειγμα σε­μνότητας και αποδείξεις προ­σήλωσης στο έργο του, χωρίς περιττή (αυτο)διαφήμιση... 

Το γραφείο Τύπου του ΓΕΕ­ΘΑ απέστειλε, το μεσημέρι του Σαββάτου, προς τα μέσα ενημέρωσης 16 φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις για τον εορτα­σμό των 100 ετών από την απε­λευθέρωση της Σαμοθράκης και από επιθεώρηση στον νέο πυρσό-φωτοσημαντήρα επί της νη­σίδας Ζουράφα. Ούτε λίγο ούτε πολύ, στις 11 από τις 16 φωτογραφίες απεικονίζεται προφίλ ή ανφάς (και πάντα σε πρώτο πλάνο) ο στρατηγός Κωσταράκος. 

Με την ίδια λογική, αφού στην περίπτωση της μικρής Σαμοθράκης ο κ. αρχηγός προβλήθηκε με 11 φωτογραφίες, στις επικείμενες εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της με­γαλύτερης και σημαντικότερης Θεσσαλονίκης θα πρέπει να αποστείλει στον Τύπο 50 φωτο­γραφίες. Ή, αν ο εκάστοτε αρ­χηγός ΓΕΕΘΑ προβάλλεται με 50 φωτογραφίες, τότε -ιεραρ­χικά- για τον εκάστοτε υπουρ­γό Εθνικής Άμυνας θα πρέπει ίσως να αποστέλλονται 100 φω­τογραφίες και για τον εκάστοτε πρωθυπουργό 150. 

Δεν είναι καλύτερα ο αρχη­γός να δίδει έμφαση στην υπη­ρεσιακή δράση ουσίας, όπως οι πολλές και συχνές ασκήσεις ετοιμότητας (που όντως εγκαι­νιάστηκαν επί ηγεσίας Κωσταράκου), αντί να αφιερώνει τόσο χρόνο σε -αποτυχημένα- παι­χνίδια δημοσιότητας;

(Εφ.Δημοκρατία-22/10/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger