Αρχική » » Η αισθητική του κ. Μπουτάρη

Η αισθητική του κ. Μπουτάρη

Κάθε άνθρωπος είναι δημιουργός και δέσμιος των προτιμήσεων του. Ό,τι έχει μέσα του το βγάζει κι... έξω. Ακόμα και ο (μιντιακά ακούραστος) δήμαρχος Θεσσαλονίκης! 

Είπε τη Δευτέρα στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Μεgα» ο κ. Μπουτάρης: «Το καρακιτσαριό το χουντικό δεν θα το κάνει δεκτό ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Το καρακιτσαριό είναι ότι κάνανε αναπαρά­σταση με στολές εποχής, με έφιππα τμήματα, τα οποία περάσαν τη μισή πόλη»... 

Το κατά Μπουτάρη «καρακιτσαριό» ήταν η αναπα­ράσταση της απελευθέρωσης της πόλης από τους Τούρκους.  Δεν του άρεσε. Δεν ανταποκρινόταν στις υψηλές αισθητικές αξίες του. Δεν παρέστη. Παρατίθενται φωτογραφίες για να αποδειχθεί το κιτς του πράγματος. 

Η παρέλαση «ομοφυλόφιλης υπερηφάνειας», στην οποία παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό ο κ. Μπουτάρης (23/6/2012), δεν ήταν κιτς. Ταίριαζε απόλυτα με τα μπουτάρεια γούστα. Παρατίθενται φωτογραφίες για την επιβεβαί­ωση των απόψεων του χαρισματικού δημάρχου. 

Παναγιώτης Λιάκος 
(Εφ.Δημοκρατία-31/12/2012)

1 σχόλια:

  1. ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΙ ΒΓΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΤΡΙΤΟΦΥΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΑΤΣΙΚΑΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger