Αρχική » » Προσοχή: Έλληνες σερβιτόροι!

Προσοχή: Έλληνες σερβιτόροι!

Ο Αντρέας είχε πει ότι θέλουν να μας κάνουν τα «γκαρσόνια της Ευρώπης». Αφού μας έκαναν, τώρα το μετάνιωσαν!

Όταν ήρθε η Μέρκελ στην Ελλάδα, μια από τις ειδήσεις που πέρασε στα ψιλά αλλά έκανε εντύπωση είναι ότι απέφυγε να φάει οτιδήποτε στη χώρα μας. Τσίμπησε στο αεροπλάνο; Κάνει δίαιτα; Είχε καούρες από τα ξινολάχανα με τις λουκανικάρες που κατανάλωσε την προηγουμένη; Έπαθε νευρική ανορεξία λόγω του δράματος του λαού μας; Ή μήπως φοβάται μη τυχόν και της ρίξουν κάτι στις μπιφτεκάρες και πάει καλιά της;... 

Οι απορίες μας τείνουν να απαντηθούν από την είδηση που δημοσίευσε η στήλη του «Μικροπολιτικού» στην εφημερίδα «Τα Νέα», που έλεγε το εξής: «Λεπτομέρεια από τη χθεσινή απογευματινή άφιξη της τρόικας και του τεχνικού κλιμακίου του υπουργείου Οικονομικών. Υψηλόβαθμος τεχνοκράτης ζήτησε ευγενικά να του φέρουν ζεστό νερό. Όπερ και εγένετο. Όπως μου λέει κατάσκοπος μου, ο τροϊκανός έβγαλε από την τσέπη του σακακιού του ένα φακελάκι τσάι. Υποθέτω πως το είχε φέρει μαζί του από το ξενοδοχείο του. Δεν ξέρω, πάντως, αν το έκανε για λόγους οικονο­μίας». Το συμπέρασμα είναι περίπου προφανές. Μας σκίζονται οι θρα­σύδειλοι! Υποπτεύονται ότι θα τους φαρμακώσουμε για να εκδικηθούμε! 

Βάζουν ιδέες... 

Αν εμείς οι Έλληνες, ως ποδοσφαιρόφιλοι, δείξουμε σεβασμό στο αποτέλεσμα του ματς Ελλάς –Τρόικα, που αγγίζει το 0-10, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι οι δυνάμεις που μας έριξαν στο καναβάτσο είναι πιο ισχυρές και πιο έξυπνες από εμάς. Εμείς, ως τώρα, δεν έχουμε εκμεταλλευτεί ούτε καν τον παράγοντα «έδρα». Αφού λοιπόν είναι έξυπνοι, τότε καλώς υποπτεύονται ότι η τελευταία γραμμή άμυνας του Ελληνισμού είναι το γκαρσόνι ή ο μάγειρας! Από Στουρνάρα δεν έχουν να φοβούνται. Ούτε από κάποιον άλλο διαπραγματευτή, που καβγαδίζει μαζί τους στον ύπνο του και λέει το «ναι» σ' όλες τις γλώσσες (στον ξύπνιο του). 

Άρα ο σιχτιρισμένος σερβιτόρος, που αδυνατεί να πληρώσει τα κερατόσημα του Βενιζέλου και τα λοιπά φέσια που του φόρεσαν οι κυβερνήσεις, σίγουρα διάκειται απολύτως εχθρικά προς τις δάνειες δυνάμεις. 

Ένα ψάξιμο να κάνει στο ίντερνετ, θα βρει χίλιες και μία «συνταγές» για να κάνει τον τροϊκανό-πελάτη να τρέχει βολίδα στην τουαλέτα κρατώντας την κοιλιά του. Είναι κρίμα να υποθέτουν ότι οι Έλληνες μπορεί να γίνουν τόσο μοχθηροί και μνησίκακοι, αλλά ακόμα πιο κρίμα είναι ότι ενδέχεται να έχουν δίκιο… 

Παναγιώτης Λιάκος 
(Εφ.Δημοκρατία-17/10/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger