Αρχική » » Στα γρήγορα και «πιπεράτα»…Σεξουαλικά!...

Στα γρήγορα και «πιπεράτα»…Σεξουαλικά!...


Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου 

Διάβασα στο διαδίκτυο σχόλια για το Νόμο 4046 ΦΕΚ (28, 14-2-2012) που υπέγραψε η «πρώτη Συγκυβέρνηση» της Πατρίδας μας και αφορά στα εργασιακά «για την σωτηρία της ελληνικής οικονομίας»... 

Αιφνιδίως μου ήρθε στο νου μια «ατάκα» που νομίζω ότι περιγράφει αυτό που μας «κάνουν», έχοντας ξεκινήσει από τον Μάη του 2010, αυτοί που, έτσι και αλλιώς, (επικουρούμενοι βέβαια από επιλεγμένα «δεκανίκια») μας Κυβερνούν από το καλοκαίρι του 1974. 

Ζητώ συγνώμη από αναγνώστες και αναγνώστριες του blog που λόγω ευαισθησίας αντιμετωπίζουν με συστολή το θέμα της σεξουαλικής πράξης καθώς διεγείροντας την περιέργειά τους, τους αναγκάζω να διαβάσουν την «ατάκα» μου: 

«Για το ΄ομαδικό ‘ υιοθετήθηκε διεθνώς ο γαλλικός όρος αλλά από το συγκεκριμένο ΦΕΚ μάθαμε ότι στη χώρα που κάποτε γεννήθηκαν Δημοκρατία και Πολιτισμός τώρα προέκυψε το εθνικό και προβλέπω ότι διεθνώς θα υιοθετηθεί ο ρωμαίικος όρος ΄συγκυβέρνηση α-λα-ελληνικά!...΄ καθότι το περιγράφει επιτυχώς..».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger