Αρχική » » Εκποίηση λόγω διάλυσης

Εκποίηση λόγω διάλυσης


«Πουλάνε τα όργανα του Γιώργου!» έγραφε εφημερίδα. Αφού το μεγάλο το… εργαλείο το πρόσφερε τζάμπα. Τι πουλάνε; 

Τα έχουμε ξαναπεί. Μην πέφτετε στην παγίδα να κρίνετε θέμα από τον τίτλο του. Είναι σαν να ψωνίζεις προϊόν από διαφήμιση. Πας να πάρεις το «πεντανόστιμο» κρέας που προμόταρε η εταιρία με τα ντελικατέσεν και σου βγαίνει, αντί για φασιανός, πτεροδάκτυλος απολι­θωμένος. Βλέπεις τη ρεκλάμα στο τηλεμάρκετινγκ με τη «θαυματουργό» συσκευή που απομακρύνει με συχνό­τητες τα τρωκτικά και τα έντομα και, μόλις τη βάλεις, αρχίζουν και μαζεύονται ακόμα και άγνωστα είδη στο φτωχικό σου, ενώ οι ηλεκτρομαγνητικοί παλμοί επηρεάζουν το ραδιό­φωνο και, αντί για Βάγκνερ, παίζει Ζαζόπουλο...

Έτσι κι εμείς αιφνιδιαστήκαμε με το «Πρώτο Θέμα» που έγραφε περί πωλήσεων των οργάνων του ΓΑΠ και μας πέρασε η ιδέα ότι ο Βαγγέ­λης, σε μια κρίση διπολικού σοσιαλισμού, τον έδεσε στο χειρουργικό τραπέζι και του ξεκολλάει νεφρά, συκώτι, καρδιά, πάγκρεας, σπλήνα, χολή, μάτια, δόντια, γλώσσα και τα πουλάει στο Ιντερνετ σε διαδικτυακές δημοπρασίες. Καθησυχαστική η ιδέα ότι το μυαλό του Γιώργου δεν μπορεί να πουληθεί, διότι είναι υπερ­μέγεθες. Δεν χωράει σε συνηθισμένα κρανία. Ούτε το άλλο το όργανο (ξέ­ρετε ποιο) μπορεί να εκποιηθεί. Αυ­τό το δώρισε στους Έλληνες για να έχουν να πορεύονται. 

Διάλεχτε! 

Μα τι πουλάει επιτέλους ο Βαγγέλης από τον ΓΑΠ; Αν δεν είχες κολλή­σει, φίλε αναγνώστη, στον τίτλο, θα είχες διαβάσει παρακάτω που διευκρινίζεται το αίνιγμα: ο Σαλαγιάννης (γενικός διευθυντής πασοκάρας που μοιάζει με τον Σερίφη του Νότινγκαμ στο πιο βουκολικό του) βγάζει στο σφυρί τα όργανα γυμνα­στικής του αλησμόνητου. Η αξία τους υπολογίζεται στα 15.000 ευρώ. Το ένα τρίτο, δηλαδή, του κόστους ενοικίασης του Παπανδρέου - αν θέλεις να τον κλείσεις για μια ομιλία μέσω του πρακτορείου που του κα­νονίζει τις επί πληρωμή τουρνέ. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το πάλαι ποτέ κρα­ταιό κόμμα της Χαριλάου Τρικού­πη - Ιπποκράτους έχει στα ταμεία του 10.000 ευρώ και χρωστάει μό­λις 100 εκατομμυριάκια! Αστείο πο­σόν. Λίγο να στύψει την κεφάλα του ο Βαγγέλης, θα κατεβάσει ιδέες που μπορούν να φέρουν δισεκατομμύ­ρια. Ωστόσο, επειδή οι πασόκοι είναι ελαφρώς απαισιόδοξοι και δεν εμπι­στεύονται τις βενιζέλειες εμπνεύ­σεις, είναι έτοιμοι να «σκοτώσουν» τον διάδρομο και τα βαράκια του ακούραστου ΓΑΠ στον πρώτο παλιατζή που θα περάσει έξω από τα γραφεία. Ενδιαφέρεστε; 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ 
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-10/9/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger