Αρχική » » Κονόμησα, συμπαθάτε με!

Κονόμησα, συμπαθάτε με!


Αν είσαι σοσιαλιστής καλλιτέχνης, νιώθεις άβολα στα πρώτα εκατομμύρια που βγάζεις. Έχεις τύψεις και εγκαύματα στη συνείδηση. 

Ο Γιώργος Νταλάρας, σύζυγος Άννας και λαμπρός τραγουδιστής, δεν μασάει τα λόγια του. Άντε το πολύ να μασήσει καμιά τσίχλα Μπιγκ Μπάμπολ, αλλά τα λόγια του ποτέ. Σε συνέντευξη που έδωσε στο κυπριακό «Down Town» ρωτήθηκε αν έχει τύψεις ένεκα της πολυχρηματίας του και μίλησε ντόμπρα. Δεν δείλιασε να πει την αλήθεια: «Αισθάνομαι συνεχώς και δεν το έκρυψα ποτέ. Αμείφτηκα από τη δουλειά μου έντιμα και καθαρά. Δυστυχώς, ποτέ δεν τα κατάφερα να ταυτιστώ με τον σύγχρονο τίτλο του πετυχημένου, ώστε να μην αισθάνομαι ενοχές. Δεν ισοπεδώθηκα»....

Από τα παραπάνω, το μόνο ανεξήγητο είναι το «δεν το έκρυψα πο­τέ». Ακόμα και οι ειδήμονες στα πε­ρί νταλαρισμού δεν μπορούν να ανακαλέσουν στη μνήμη τους δηλώσεις Νταλάρα όπως «Μόλις έβγαλα ακόμα 1.000.000 ευρώ. Δεν αντέχω άλ­λο, θέλω να χρεοκοπήσω σαν την πικρή πατρίδα». Ούτε πρόσωπα που βρίσκονται εγγύς του θυμούνται τον Γιώργο αποκαμωμένο σε μια γωνιά να καίει πεντακοσάευρα για να μην τα βλέπει. Ωστόσο, επειδή το πρόσω­πο είναι σπαθί, εμείς τον πιστεύουμε και τον συμβουλεύουμε να λάβει οδηγίες αντιμετώπισης του συνδρόμου αβάσταχτου πλουτισμού από τον σύντροφο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. 

Αριστερό γκισέ 

Αν έχετε πόστερ στο δωμάτιό σας με τον Στάλιν, τον Μαρξ, τον Λένιν, τον Μπρέζνιεφ και την Αλέκα Παπαρήγα, δεν αποκλείεται να συχνάζατε στα φεστιβάλ της ΚΝΕ - προτού τα σαρώ­σει ο Νίνο και οι Goin΄ Through. Τότε, στις παλιές καλές εποχές, υπήρχε πιθανότητα (άγγιζε το 99%) να πετύχε­τε ζωντανή εμφάνιση του εγνωσμένης αριστεροφροσύνης καλλιτέχνου Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. 

Ο κομράντ Λαυρέντης τα έχει λυ­μένα τα ψυχολογικά με το χρήμα. Σε συνέντευξη που έδωσε στον Δημήτρη Κανελλόπουλο στο «Ποντίκι» (25 Μαρτίου 2010) είπε το αμίμητο: «Αριστερός είμαι, όχι μα@#κας. Δεν θα τους κάνω το χατίρι αυτά που βγά­ζω να τα μοιράζομαι με τον οποιονδήποτε». Ο δημοσιογράφος απόρησε με την απάντηση του Λαυρέντη και ρώτησε: «Τι σημαίνει αριστερός για τον κόσμο αυτόν δηλαδή;» Ο κ. Μαχαιρίτσας πάλι εντυπωσίασε με την ευθύτητά του: «Ξέρω 'γώ; Κάτι κομιλφό ίσως. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου παλιά κυκλοφορούσε με ένα αυτοκί­νητο της πλάκας για να μην ενοχληθούν οι οπαδοί του. Πάρε ένα καλό για την ασφάλειά σου, του έλεγα. Τη μισή μου ζωή την περνάω στο αυτοκίνητο και στα ξενοδοχεία. Τι θα έπρεπε να κάνω; Να μένω σε πανσιόν για να κάνω τα χατίρια του κόσμου;» 

Πλουτίστε άφοβα, σύντροφοι! 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ 
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-20/9/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger