Αρχική » » Τον «αστακοπόλεμο» της Μυκόνου προβάλλει η τουρκική «Milliyet»

Τον «αστακοπόλεμο» της Μυκόνου προβάλλει η τουρκική «Milliyet»


Τα προκλητικά «καμώματα» των πλούσιων και διάσημων εύπορων Ελλήνων που ξεσάλωσαν την περασμένη εβδομάδα σε πάρτι στη Μύ­κονο καυτηρίασε χθες με δημοσί­ευμα της η τουρκική εφημερίδα Milliyet. 

Ο συντάκτης του άρθρου με τίτλο «Πόλεμος με αστακούς στη Μύ­κονο» προσπαθεί να συνδέσει την ...οικονομική κρίση που πλήττει την πλειονότητα του ελληνικού πληθυσμού με τον «αστακοπόλεμο» στον οποίο επιδόθηκαν ορισμένοι εύποροι Έλληνες στο Νησί των Ανέμων, αναφέροντας μάλιστα τις διαπραγματεύσεις του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με την Τρόικα για το πακέτο των 11,5 δια. ευρώ. Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι «το χρήμα δεν είναι πρόβλημα» για όσους παραβρέθηκαν στα κοσμικά πάρτι, κα­θώς, σύμφωνα με όσα έχουν δει έως σήμερα το φως της δημοσιότητας στα ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, πρόκειται για «χορό χιλιάδων ευρώ», καθώς σι παρευρισκόμενοι έπαιζαν «αστακοπόλεμο» μεταξύ τους και «μπουγέλο» με πανάκριβα ποτά. 

Άδειασαν τα ψυγεία 

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, στο γνωστό κοσμικό μπαρ-εστιατόριο «Nammos», που βρίσκε­ται στην παραλία της Ψαρρού, ο διάσημος D.J Βασίλης Τσιλιχρήστος διοργάνωσε ένα πάρτι όπου παρα­βρέθηκε σχεδόν όλη η αφρόκρεμα της ελληνικής showbiz. Κατά τη διάρκεια της ξέφρενης διασκέδασης, όμως, κάποιος οπό τους εύπορους παρευρισκόμενους έσπευσε στο ψυγείο του εστιατορίου, πήρε τους αστακούς που υπήρχαν εκεί και άρχισε να τους εκσφενδονίζει προς τους άλλους παρευρισκόμενους. Λίγο αργότερα, και άλλες παρέες έσπευσαν να ανταποδώσουν τους αστακούς που ίπταντο πάνω από τα κεφάλια τους, αδειάζοντας κυριολεκτικά τα ψυγεία του εστιατο­ρίου από τα εκλεκτά εδέσματα. 

Στο μπουγέλο η Καϊλή 

Την επόμενη μέρα, στο Νησί των Ανέμων, ο γνωστός τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς έδωσε μια συ­ναυλία όπου συγκέντρωσε εκλε­κτές παρουσίες από τον επιχειρη­ματικό, εφοπλιστικό και καλλιτεχνι­κό χώρο. Ανάμεσα στους λαμπερούς προσκεκλημένους ήταν και η πρώην βουλευτής Εύα Καϊλή με την παρέα της. Λίγο πριν τελειώσει η συναυλία, και με το κέφι να έχει «ανάψει» για τα καλά, κάποιοι γόνοι εφοπλιστικών οικογενειών ξεκίνησαν να πετούν ο ένας στον άλλον το πο­τά που είχαν στο τραπέζι τους. Το αποτέλεσμα ήταν μέσα σε λίγα λεπτά οι παρευρισκόμενοι να επιδί­δονται σε ένα ξέφρενο «μπουγέλο» μεταξύ τους, χύνοντας στο πάτωμα ολόκληρα μπουκάλια με βότκα σαν να ήταν νερό. 

ΑΝΝΑΣ ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗ 
(Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ-08-8-2012) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger