Αρχική » » Ο Γιώργος έπεσε πάλι με το ποδήλατο και πήγε για ακτινογραφίες στο ΚΑΤ

Ο Γιώργος έπεσε πάλι με το ποδήλατο και πήγε για ακτινογραφίες στο ΚΑΤ


 Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με αθλητική αμφίεση 

ΜΙΑ ΑΝΆΠΟΔΗ στροφή την ώρα που οδηγούσε το ποδήλατό του έριξε πάλι τον πρώην πρωθυπουρ­γό Γιώργο Παπανδρέου (τον γνωστό «Τζέφρυ») στο ανώμαλο οδόστρωμα των Β.Π. (βορείων προαστίων) και τον οδήγησε με φριχτούς πόνους στο νο­σοκομείο ΚΑΤ, όπου, απ' ό,τι πληροφορούμεθα, εί­ναι γνωστός και τακτικός πελάτης. Η εισαγωγή του ΓΑΠ έγινε, κατά πληροφορίες από...
ιατρικές πηγές, την περασμένη Πέμπτη το πρωί στο Τμήμα Επειγό­ντων Περιστατικών (ΤΕΠ). Ο λαβωθείς πονούσε πο­λύ στο χέρι του και έκανε εισαγωγή στο Ακτινολογι­κό. Με έκπληξη νοσηλευτές και γιατροί είδαν πάλι τον «Τζέφρυ» να κρατάει το χέρι του και να οδηγεί­ται για ακτινογραφία. Ευτυχώς για εκείνον μάλλον επρόκειτο για κάποιο επιπόλαιο τραύμα (τράνταγ­μα) και αποχώρησε από το νοσοκομείο με εκείνο το πάντα ευγενές και «αφηρημένο» χαμόγελο. Άλλες πληροφορίες θέλουν τον Γιώργο Παπανδρέου να έχει χτυπήσει σε κάποιο από τα θαλάσσια σπορ στα οποία επιδίδεται όλη τη χρονιά, χειμώνα, καλοκαίρι. 

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο πρώην πρωθυπουργός, δεινός λάτρης των σπορ, είχε διασκεδάσει το πανελλήνιο και είχε καρδιοχτυπήσει τους φίλους του, όταν μια απλή βόλτα με το ακριβό αγωνιστικό του ποδήλατο (που κοστίζει πάνω από 20.000 ευρώ), στις 20 Απριλίου 2008 στη Σταμάτα, έγινε εφιάλτης. Σε μια κατηφόρα, που δεν θα έπεφτε ούτε ένα παιδάκι, προσπάθησε να διορθώσει την αλυσί­δα του ποδηλάτου του... εν κινήσει (όπως είπαν οι κακεντρεχείς). Μπλέχτηκε το χέρι του στην αλυσίδα και γκρεμοτσακίστηκε. Έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να προκληθεί κάταγμα στον 8ο θωρακικό του σπόνδυλο και να παραμείνει κλινήρης για πολλές μέρες. 

Το ατύχημα του ΓΑΠ έγινε αστικός μύθος, πή­ρε διαστάσεις και μετασχηματίστηκε σε ανέκδοτο με πολλές παραλλαγές. Τα ανέκδοτα εκείνη την εποχή για το ποδήλατο και την κατηφόρα έδιναν και έπαιρναν. 

Μια φορά ακόμα είχε χαθεί με το κανό στον... περίπλου του Μαραθώνα, με αποτέλεσμα να τον ψάχνει η φρουρά του τη μισή μέρα! 

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ 
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-10/7/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger