Αρχική » » Το μπουρδόνιο Χιγκς!

Το μπουρδόνιο Χιγκς!


Δεν ανακάλυψαν το «σωματίδιο του θεού» στο CERN. Τον βασικό μισθό στην Ελλάδα βρήκαν οι αθεόφοβοι κι είναι τόσος δα! 

Για ρίξτε μια ματιά εδώ: «Το ισχύον μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα είναι ανεπαρκές. Είναι ανα­γκαίο ένα νέο, ρεαλιστικό, επικαιροποιημένο πρόγραμμα να παραταθεί έως το 2016. [...] Πρέπει να αποφασίσουμε ρεαλιστική κλιμάκωση των φο­ρολογικών υποθέσεων των Ελλήνων πολιτών και πρέπει να δούμε, μαζί με τους εταίρους μας, νέα μέτρα. [...] Δεν απαιτούνται ωμές αποφάσεις στο Δημόσιο. [...] Έχουμε πάντα ανοιχτό το αίτημα και τώρα το δικαίωμα να...
ζητή­σουμε τα 50 δισ. των τραπεζών να μην εγγραφούν στο ελληνικό δημόσιο χρέ­ος». Ποιος νομίζετε ότι τα είπε; Ο Τσίπρας; Η συνιστώσα Ρόζα; Τα αγροκτή­ματα Αρόζα του ΣΥΡΙΖΑ; Η Αλέκα Παπαρήγα; Στέλεχος του κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή το κοινό γραφείο Τύ­που ΚΚΕ ΜΛ - ΜΛ ΚΚΕ; (Σημειωτέ­ον ότι αυτά τα δύο κόμματα προέβη­σαν σε εκλογική σύμπραξη έπειτα από -περίπου- δύο χιλιετίες αυτόνομης πορείας.) Όχι. Δεν τα προτείνει η αντιμνημονιακή Αριστερά όλα αυτά. Τα λέει ένας άνθρωπος που διέλυσε το σύνολο της μνημονιακής πολιτικής ψηφίζοντάς την και... διαπραγματευόμενος τη βελτίωση της. Είναι ο Βαγγέλης Βενι­ζέλος, ο πολιτικός που θα υπέγραφε και άγραφη λαδόκολλα -ψητοπωλείου για να... σώσει την πατρίδα! 

Γελάστε άφοβα 

Τη βαρυσήμαντη ομιλία του ο κυρ Βαγγέλης την έκανε στην αποψιλωμένη Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του. Η πατρίς ευγνωμονεί. Η Ελλάδα, ένεκα των πρωτοβουλιών του Βαγγέλη, μάλλον θα σωθεί - από τον κίνδυνο που ανέκαθεν αποτελούσαν για εκείνην οι... Έλληνες. Λίγους μήνες διετέλεσε υπουργός Οικονομικών και οι ιθαγενείς του Γιουνανιστάν τρέχουν με τα διαβατήρια στα δόντια για να γίνουν παραγιοί και μπακαλόγατοι στη Σρι Λάνκα, στην Υεμένη, στη Ν. Αφρι­κή, στην Κολομβία και τη Γροιλανδία. Τα ίδια και με την πασοκάρα. Μία που την ανέλαβε, μία που τη συρρίκνωσε. 

Επίσης βοήθησε να αλλάξει η χώρα και σε επίπεδο πολιτισμού. Όταν ανοίγεις το πρωί τα κανάλια, βλέπεις τόση τουρκιά να πλακώνει το πρόγραμμα, που ίσως νιώσεις την ανάγκη να πας στη Μέκκα ως προσκυνητής. 
Ο Βαγγέλης, μαζί με τον επίμονο και εργώδη αποδομητή Γιώργο Παπανδρέου, είναι οι μεγάλοι επιστήμονες που βρίσκονται πίσω από την ανακάλυψη του μπουρδονίου Χιγκς, του σωματιδίου που είναι τόσο μικρό, ώστε μπορεί να συγκρι­θεί με την ελληνική οικονομία και το ει­σόδημα όσων πέρασε από πάνω τους η υπερταχεία της «πράσινης ανάπτυ­ξης». 

ΥΓ.: Η εικαστική επένδυση σήμε­ρον προέρχεται από το ιστολόγιο antistachef.wordpress.com/


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-06/7/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger