Αρχική » » Μνημονιακός τρόπος διακυβέρνησης: Χειρότερος και από το....Μνημόνιο!!

Μνημονιακός τρόπος διακυβέρνησης: Χειρότερος και από το....Μνημόνιο!!


Είστε άνεργος, άστεγος, μισθωτός, συνταξιούχος, αυτοαπασχολούμενος ή επιχειρηματίας, αγρότης ή επενδυτής και θέλετε μια άμεση παρέμβαση από την υπεύθυνη κυβέρνηση του τόπου σε ένα ζήτημα σας;;;;;;
-.......Περιμένετε παρακαλώ........-
....... Πρώτα θα πρέπει να ενημερωθεί ο κ.Ραιχενμπαχ της ομάδας κρούσης καθώς και ο κ Φουχτελ ο γερμανός ειδικός υφυπουργός για την Ελλάδα, σε καμία περίπτωση τίποτα δεν μπορεί να γίνει αν δεν ληφθεί υπόψη η άποψη της Τρόικας που πρόκειται να επισκεφθεί τη χώρα σε δυο μήνες και βεβαίως να ζητηθεί η άδεια από τον αρμόδιο επίτροπο Ολι Ρεν ενώ χρήσιμη θα είναι και η γνωμοδότηση της κ Λαγκαρντ αφού συγκαλέσει έκτατο συμβούλιο του ΔΝΤ... Φυσικά μια τηλεφωνική επικοινωνία με την κ.Μερκελ είναι απαραίτητη ενώ κρίσιμη θα θεωρηθεί και η στάση του κ.Σοιμπλε που προφανώς θα επικοινωνήσει με τον κ.Ντραγκι της ΕΚΤ για να το θεσει υπόψη του διοικητικού της συμβουλιου.....Παντως η άποψη Ολαντ θα μετρήσει ενώ είναι πολύ πιθανή και η παρέμβαση Ομπαμα στο επόμενο διάγγελμα του ενώ σίγουρα η στάση Μόντι θα βολιδοσκοπηθεί καθώς και εκείνη του Βρετανού πρωθυπουργού ως βαρόμετρου της στάσης των αγορων...Σε κάθε περίπτωση τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί πριν την επόμενη σύνοδο της ΕΕ ενώ φυσικά θα πρέπει να προηγηθεί η σύνοδος των G8 για να προετοιμάσει και τις τελικές αποφάσεις αφού γίνει και ενημέρωση στην επόμενη συνδιάσκεψη των G20...Οτι πάντως κι αν αποφασιστεί τίποτα δεν μπορεί να είναι οριστικό αν δεν εγκριθεί από το καθένα από τα 17 κοινοβούλια της Ευρωζώνης και τα 27 κοινοβούλια της ΕΕ με τις γνωστές ενστάσεις της Ολλανδίας, Φινλανδίας, Αυστρίας κλπ και τις διαγραφόμενες κρίσιμες ενδοκυβερνητικές ισορροπίες των επόμενων μηνών.....

........Παρακαλω;..Παρακαλω;;;.Ειστε ακόμη εκει;;;;;;;;Ναι με ακουτε;;;;;;;;;Δεν σας ακούω καλα.......Νομιζω ότι ακουω...νομίζω ότι ερχεται.....ε-ν-α.....Ε-ΛΙ-ΚΟ-ΠΤΕ-ΡΟ!!!!!!!!!!

ΥΓ: Αν υπάρχει έστω και ένας γελοίος( με την πολιτική έννοια του όρου) που να πιστεύει ότι με αυτό τον γελοίο (με την διοικητική έννοια του όρου) τρόπο μπορεί να διοικηθεί ακόμη κι ένα γελοίο προτεκτοράτο ή μια γελοιοποιημένη χώρα να μας το πει για να έρθει να παραλάβει το σουπερ βραβείο..... ιστορικής γελοιότητας! Με το μνημονιακο τρόπο διακυβέρνησης θα γελανε ανά τους αιώνες όλα τα έθνη και οι λαοί! Κι όλοι αυτοί οι σαλτιμπάγκοι αναρωτιούνται μετά, για το "μίγμα πολιτικής ", "τι φταίει με το Μνημόνιο", " αν χρειάζεται λιτότητα ή ανάπτυξη" όταν εδω και δυο χρόνια η χώρα βιώνει ένα πρωτοφανές διοικητικό πείραμα, απουσίας υπεύθυνου και κεντρικού οργάνου λήψης αποφάσεων και όπου όλα εκκρεμούν μέχρι να ξυπνήσει και να ερωτηθεί....η κ Μερκελ!!!!!!!!!
Τελικά βρέθηκε κάτι χειρότερο και από το..... Μνημόνιο! Είναι ο Μνημονιακος τρόπος διακυβέρνησης! Μιλάμε για μπάχαλο σε συσκευασία ιλουστρασιόν με συμμετοχή των κορυφαίων ηγετών του κόσμου και geust star τον Ομπαμα!
Α ρε Ελλαδαρα ότι έργο κι αν παίζεται στην παγκόσμια σκηνή ( τώρα με το Μνημόνιο μια πρωτοφανής ιστορική φάρσα) είσαι πάντα πρωταγωνίστρια!
Με τέτοιους καραγκιόζηδες για πολιτικούς (εγχώριο και διεθνές καστ) και μετά την οριστική χρεοκοπία θα ανεβάσουμε και θέατρο σκιών!
Με τους λαούς σε ρολό μαγκουροφόρου Μπαρμπαγιωργου.....Ωι ωι μανούλα μ!!!!!!!

ΥΓ2: Δεν μας εφταναν οι ελληνικες καλενδες με τις γνωστες καθυστερησεις μας προεκυψαν και καμια δεκαρια υπερεθνικα και διεθνη κεντρα ληψης αποφασεων και απογιναμε! Η νεοαποικιοκρατια του Μνημονιου με τους ανευθυνουπευθυνους τοποτηρητες του στυλ "να ρωτησω πρωτα την Τροικα" και τους UFO υπερποντιους κηδεμονες μας ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!!Επιτελους να παρουμε πισω το τοπο στα χερια μας!- 

Νικολόπουλος Βασίλης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger