Αρχική » » Γερμανική ... υποκρισία!

Γερμανική ... υποκρισία!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Εδώ και καιρό οι Γερμαναράδες μέσω των εγχώριων πολιτικών υπαλλήλων τους μας επιβάλλουν σκληρά μέτρα λιτότητας κατηγορώντας μας ως διεφθαρμένους και τεμπέληδες. Θα μου πείτε βέβαια εδώ ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός μας ο κ. Γ. Παπανδρέου στην αρχή της ...
φρικτής θητείας του το χειμώνα του 2009-10 έκανε το ίδιο στις ανά τον κόσμο διάφορες πολιτικές επαφές του!

Όμως η υποκρισία όλων αυτών εκτός από εξόφθαλμη είναι και εξωφρενική μια και ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος παραδέχτηκε στην τελευταία προεκλογική του εμφάνιση (στον eniko.gr του κ. Χατζηνικολάου) ότι οι Γερμανοί κρατούν τα στοιχεία για την γνωστή υπόθεση της Siemens και τις μίζες του Χριστοφοράκου (τον οποίο φυλάνε οι ίδιοι ως κόρη οφθαλμού σε πολυτελή κατοικία) στα δύο μεγάλα κόμματα και σε πολλούς πολιτικούς!

Μετά λοιπόν από αυτή την δημόσια ομολογία είναι προφανές ότι ο δικομματισμός (που μετά το αποτέλεσμα της τελευταίας εκλογικής αναμέτρησης επανήρθε ξανά στο προσκήνιο για να μας αποτελειώσει) είναι όμηρος και δέσμιος των Γερμανών οι οποίοι για άλλη μία φορά λειτουργούν δόλια μια και ενώ έχουν την απαίτηση αλλά και την δύναμη να επιβάλλουν περικοπές μισθών, συντάξεων και γενικά μέτρα εξαθλίωσης στους απλούς Έλληνες πολίτες από την άλλη δεν επιβάλλουν την διερεύνηση για το πόθεν έσχες των κλεπτών της 30χρονης θητείας του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ούτε αποκαλύπτουν τα στοιχεία που έχουν για όλα αυτά τα λαμόγια που δωροδόκησαν οι εταιρείες τους. 

Σκεπτόμενοι λοιπόν με απλή λογική και κοινό νου είναι ολοφάνερο ότι οι απόγονοι του 3ου Ράιχ ηθικολογούν λεκτικά προβάλλοντας τους εαυτούς τους ως τίμιους και αδιάφθορους που τάχατε είναι εγγυητές μια ενωμένης Ευρώπης αλλά στην ουσία εδώ και χρόνια στήνουν ένα μαύρο ιστό υποδούλωσις των λαών της Ευρώπης θέλοντας ίσως να τους εκδικηθούν για τις δύο ήττες και συντριβές που υπέστησαν στους δύο παγκόσμιους πολέμους που έκαναν! (ως χορηγό σε αυτή τους την προσπάθεια έχουν το ίδιο το Ευρώ)

Θεωρώ λοιπόν ότι ειδικά οι πολίτες της νότιας Ευρώπης σύντομα θα αντιληφθούν το τι ακριβώς συμβαίνει και θα εξεγερθούν τιμωρώντας σκληρά σε πρώτη φάση τους εγχώριους ηγετίσκους τύπου Πρόντι, Ραχόι, Σαμαρά, Βενιζέλο και λοιπές μαριονέτες αλλά και τους ίδιους τους Γερμανούς τους οποίους θα απομονώσουν σαν λαό, καθιστώντας τους μιάσματα που κουβαλούν το DNA ... των Ες Ες!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger