Αρχική » » ΣΥνασπισμός ΡΙΖικής Αποτρίχωσης

ΣΥνασπισμός ΡΙΖικής Αποτρίχωσης


Ποιος είπε ότι η μαχόμενη Αριστερά πρέπει να είναι και μπατίρω; Με «ψωμί κι ελιά» τη βγάζουν οι αναχρονιστές της Δεξιάς... 

Πατέ και σπα και λίγο φουά γκρα. Μασάζ, υγεία και σκι στη Νορβηγία, τα λίφτινγκ τα ξεκίνησα στα 53. Εέέ, όόό, πάρ'τη λιμουζίνα σου και έλα να σε δω». Μόλις διαβάσατε μερι­κά από τα συνθήματα που έβγαλε το πολίτ μπιρό της ΚΟΒΑ Ασπεν και της Αχτίδας Σεν Μόριτζ για λογαριασμό...
μιας από τις μεγαλύτερες μορφές της σύγχρονης Αριστεράς: της κυρίας Γιάννας Αγγελοπούλου. 

Η εν λόγω Ρόζα Λούξεμπουργκ της πατρίδος μας είχε ακόμα δυο τρία επίθετα, αλλά κάπου τα μπέρδεψε με τα ψώνια της και, ψάχνοντας να τα βρει, μπουρδουκλώθηκε, της πέσανε στον δρόμο και βαριόταν να σκύψει να τα πιάσει. Είναι σημαντικό κεφάλαιο για την Ελλάδα η πρώην πρόεδρος του οργανισμού «Αθήνα 2004». Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει υποβληθεί πρόταση στο υπουργείο Πολιτισμού να κηρυχθεί διατηρητέα. Όταν περάσει ακόμα περισσότερος χρόνος από πάνω της, να υπαχθεί στην Εφορεία Κλασικών Αρχαιοτήτων. Όταν μπανιάρεται εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, θα την προμηθεύει με αντηλιακό η Διεύθυνση Ενάλιων Αρχαιοτήτων του ΥΠ.ΠΟ. Η διαφύλαξη του ευ ζην της δισεκατομμυριούχου εθελόντριας είναι εθνική υπόθεση και κάποτε πρέπει να αποσβέσουμε το ηθικό χρέος που έχουμε απέναντί της. 

Κόκκινη Γιάννα 

Οι υποψιασμένοι αναγνώστες δεν αιφνιδιάστηκαν με το χθεσινό δημοσίευμα της «δημοκρατίας», η οποία ερμήνευσε αποκαλυπτικό άρθρο της «Καθημερινής» για τις σχέσεις της κυρίας Γιάννας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Θρυλεί­ται, λέει, ότι η γυναίκα που μας δόξα­σε στα πέρατα του πλανήτη χρηματο­δότησε αμερικανική εταιρία για να επιμεληθεί την προεκλογική εκστρατεία του κόμματος του τρέντι Αλέξη. Μακάρι να το έκανε! Τοιουτοτρόπως θα αποδείκνυε ότι: 
α) Έχει χιούμορ. Ακούσιο ή όχι, δεν μας νοιάζει. Γέλιο βγάζει πάντως. 
β) Διαθέτει κοινωνική ευαισθησία. Η αρωγή σ' ένα κί­νημα της Αριστεράς ίσως θα μπορούσε να θεωρηθεί και «μνημόσυνο» για τους δύσμοιρους εργάτες που έχασαν τη ζωή τους στα κάτεργα των ολυμπιακών έργων. 
γ) Είναι γνήσια Ελληνίς. Μόνο τα τέκνα τούτης της απίστευτης πατρίδας μπορούν να προβαίνουν σε τέτοιου είδους πράξεις και να τις θεωρούν μάλιστα και «καλές». 
δ) Μισεί το Μνημόνιο! Το να πληρώσεις μαλλιοκέφαλα σε μια αμερικανική εταιρία συνιστά αντιγερμανικό και αντιμνημονιακό πολιτικό σχόλιο. 
ε) Είναι μοναδική μάνατζερ και αυτό μας κάνει να απορούμε πώς και φεσωθήκαμε τόσο άγρια με τους Ολυμπιακούς Αγώνες! 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-10/7/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger