Αρχική » » Το Σάββατο συγκαλείται ΚΥΣΕΑ για τις κρίσεις...

Το Σάββατο συγκαλείται ΚΥΣΕΑ για τις κρίσεις...


Το ερχόμενο Σάββατο 21/07 συνέρχεται το ΚΥΣΕΑ, σύμφωνα με τον παρόντα κυβερνητικό σχεδιασμό προκειμένου να προχωρήσουν σε κρίσεις σε ότι αφορά την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και πιθανότατα και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Οι κρίσεις δεν αναμένεται να ...
έχουν "δραματικό" χαρακτήρα, με μαζικές αποστρατείες αρχηγών Γενικών Επιτελείων και άλλων ανωτάτων αξιωματικών, χωρίς να αποκλείεται η αποστράτευση λόγω "ακαταλληλότητας" μέχρι δύο από τους τέσσερις αρχηγούς που προέκυψαν από το πολιτικό πραξικόπημα των Γ.Παπανδρέου και Π. Μπεγλίτη την 1η Νοεμβρίου. Τότε που ο ΓΑΠ ήθελε να πάει στις Κάννες και να πει ότι "ζήτησε δημοψήφισμα για να αποτρέψει πραξικόπημα"!

Αλλά αυτό δεν είναι το πιθανότερο σενάριο. Για έναν μάλιστα από τους αρχηγούς έχει εκδηλωθεί και "ιδιαίτερο ενδιαφέρον" από μεγάλη δυτική πρεσβεία... 

Με δεδομένο ότι τότε "αποκεφαλίστηκε" τότε μια ολόκληρη γενιά ανωτάτων αξιωματικών (18 αντιστράτηγοι, αντιναύαρχοι και αντιπτέραρχοι!) αξιωματικών, πρέπει να υπάρξει χρονική "ωρίμανση" της επετηρίδας (και των στελεχών) πριν υπάρξουν ουσιαστικές κρίσεις. Σε κατώτερους βαθμούς θα υπάρξει μια αναδιάταξη και εξορθολογισμός των τοποθετήσεων.

Πάντως οι πληγές στο σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων από το "λεπίδι" της 1ης Νοεμβρίου θα κάνουν πολλά χρόνια για να επουλωθούν..


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger