Αρχική » » Όλα τα μωρά στη σέντρα!

Όλα τα μωρά στη σέντρα!


■ O Άκης είναι στο τσακίρ κέφι και κερνάει ανάκριση. Δεν γουστάρει το κελί του να είναι ρεζερβέ μόνο για εκείνον και τη Βίκυ. Όπα!

Ακολουθεί ένα μικρό εγχειρίδιο ορθής ανάγνωσης και αποκρυπτογράφησης των συγκειμένων της στήλης: 1) Ο ΛεΠα (Λευτέρης Πανταζής για τους αμύητους) έχει πανέξυ­πνες πολεμικές ιαχές, που χρησιμοποι­εί για να νικήσει στο μέτωπο της πίστας. Μία από αυτές είναι «Όλα τα μωρά στην πίστα!» 2) Η λέξη «σέ­ντρα» μπήκε στον τίτλο σήμερα διότι ...
στη δικανική αργκό της Ευελπίδων ούτως κέκληται το εδώλιο του κατηγορουμένου ή η άβολη καρέκλα του μάρτυρα σε ανάκριση. 3) Ο αδίκως προφυλακισθείς σοσιαλιστής Άκης Τσοχατζόπουλος ζητεί από τις Αρ­χές (αν υπάρχουν) να καλέσουν ως μάρτυρες για την υπόθεση των υπο­βρυχίων και τους επαγγελματίες ανίδεους -πλην ειδικούς περί τα πολιτι­κά- Κώστα Σημίτη, Γιώργο Παπαν­δρέου και Θεόδωρο Πάγκαλο. 4) Στην επείγουσα αίτηση που κατέθε­σαν οι δικηγόροι του στον ανακριτή επισημαίνεται ότι το έχει ξαναζητή­σει αυτό, αλλά κάποιοι έκαναν ότι δεν το κατάλαβαν. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Το αίτημα της εξέτασης των μελών του ΚΥΣΕΑ και άλλων αξιωματούχων του ΥΠΕΘΑ έχει υποβληθεί εκ μέρους μας τρεις φο­ρές, [...] χωρίς όμως για διαφορετι­κούς λόγους να έχουμε μέχρι σήμερα λάβει σχετική απάντηση». Πολύ ενδιαφέρον το τελευταίο....

Το 'πε ο παπαγάλος

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο βασανι­σμένος Άκης μας, ως δεινός γνώστης των τεκταινομένων στη νυχτερινής ζωή, κάλεσε «όλα τα μωρά» στην... πίστα του ανακριτή, για να τους πει στη συνέχεια αυτό που φωνάζει κι ο Πανταζής, όταν οι κοπελιές αντα­ποκριθούν στο κάλεσμά του και γε­μίσουν το χοροδρόμιο: «Βασανιστείτε, κορίτσια!» Φυσικά, τα «μω­ρά» που θα πάνε στον ανακριτή θα ισχυριστούν -με το δίκιο τους- ότι δεν έχουν καμία σχέση με τα υποβρύχια ούτε καν με αυτές τις βανίλιες, που αποκαλούνται έτσι σε μερικά παλιο­μοδίτικα καφενεία. Ο Σημίτης ξέρει από εκσυγχρονισμό, ο Πάγκαλος ει­δικεύεται στο να τα τρώμε όλοι μαζί (κι εκείνος να παχαίνει) και ο Γιώρ­γος Παπανδρέου είναι κασκαντέρ-ποδηλάτης. Κάθε βόλτα του αποτε­λεί επικίνδυνη σκηνή. Πάντα στην ταινία της ζωής του περιλαμβάνε­ται μια πτώση και, επειδή δεν έχει λε­φτά, ντουμπλάρει τον εαυτό του. Γι' αυτό αναγκάζεται να πέφτει και τρέ­χει μετά στο ΚΑΤ κατατρομαγμένος μη τυχόν κι έχει υποστεί κάταγμα.
Αυτοί οι τρεις θα τα πουν όλα αυτά, μάλλον θα γίνουν πιστευ­τοί και όλα θα πάνε καλά, εναντί­ον μας...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-13/7/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger