Αρχική » » Ο ΑΛΕΞΗΣ, Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΣΤΗΝΕΣΘΑΙ...

Ο ΑΛΕΞΗΣ, Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΣΤΗΝΕΣΘΑΙ...



ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: «Η κ. Μέρκελ πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι είναι ισότιμη εταίρος στην Ευρωζώνη, που δεν έχει ιδιοκτήτες και ενοικιαστές, και δεν μπορεί να συμπεριφέρεται σε χώρες της Ευρωζώνης σαν να πρόκειται για χώρες-προτεκτοράτο των χωρών με...
πιστοληπτική δυνατότητα ΑΑΑ στην Ευρωζώνη. Η Ελλάδα είναι κυρίαρχο κράτος, ο ελληνικός λαός είναι κυρίαρχος, έχουμε διαδικασίες που προβλέπει το δικό μας Σύνταγμα. Συνεπώς, δεν μπορεί η κ. Μέρκελ να ορίζει πότε θα κάνουμε και για ποιο λόγο θα κάνουμε δημοψήφισμα»

Σχόλιο του «newsit» του Νίκου Ευαγγελάτου:
«Το video που κάνει τον γύρο των ευρωπαϊκών ΜΜΕ με τον κ. Τσίπρα να επιτίθεται σε Γαλλία και Γερμανία την ώρα που η Ελλάδα αναζητά συμμάχους πλήττει την εικόνα της χώρας»

Σχόλιο Χάρρυ Κλυνν: 
Δίκαιο έχεις φίλε Νίκο, όταν έχεις συνηθίσει να στήνεις κώλο χρόνια και χρόνια, κάτι πρέπει να βρεις να πεις για κάποιον που δεν του αρέσει το σπορ!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger