Αρχική » » Γιατί φοβάται τις εκλογές ο Σαμαράς; Αυτός δεν απειλούσε με απανωτές εκλογές;

Γιατί φοβάται τις εκλογές ο Σαμαράς; Αυτός δεν απειλούσε με απανωτές εκλογές;


Tο καλύτερο που θα είχε να κάνει ο Σαμαράς θα ήταν να παραιτηθεί τώρα. Σύρεται σε εκλογές ήττας και διασυρμού. Με τον Τσίπρα να παίρνει το bonus των 50 εδρών και αφήνοντας δεκάδες βουλευτές του εκτός Βουλής.
Δεν θα ξέρει που να κρυφτεί. Και ...

αυτός και οι περίεργοι εθνοσωτήρες σύμβουλοί του. Ήδη στο εσωτερικό του κόμματος γίνεται της κακομοίρας γιατί έχουν καταλάβει ότι οι προσωπικές επιλογές του Σαμαρά διέλυσαν τη Νέα Δημοκρατία ...
Ο Σαμαράς απειλούσε με απανωτές εκλογές έτσι και δεν έπαιρνε την "πολυαναμενόμενη" αυτοδυναμία. Ήθελε να τον πούμε πρωθυπουργό και απειλούσε τους πολίτες να του ... "λύσουν τα χέρια"! Τώρα είναι ο μόνος που τρέμει το φυλλοκάρδι του. Τώρα δηλώνει επίσημα ότι "έκανε τα πάντα για να μην πάμε σε εκλογές". Τώρα ξέρει ότι αυτές οι εκλογές συμβολίζουν τον πολιτικό του θάνατο. 
Το τέλος μιας άδοξης και κενής περιεχομένου υποκριτικής και καταστροφικής πορείας. Ο Σαμαράς έφτασε μέχρι την πηγή και τελικά νερό δεν ήπιε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger