Αρχική » » Νίκη για την «ηρωική» δασκάλα του Δερείου!

Νίκη για την «ηρωική» δασκάλα του Δερείου!


Σε 10 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε πρωτόδικα ο δήμαρχος Σουφλίου που το 2010 είχε συκοφαντήσει τη Χαρά Νικοπούλου σε εκπομπή. 

Μία ακόμα μάχη στον μεγάλο «πόλεμο» με όσους την συκοφάντησαν, τη λοιδόρησαν και προσπάθησαν να ανακό­ψουν την προσπάθεια της να κάνει το αυτονόητο, δηλαδή να μάθει γράμματα σε Ελληνόπουλα (ανεξαρτήτως θρη­σκείας), κέρδισε την ...περασμένη Παρασκευή η ηρωική δασκάλα του Δερείου, η Χα­ρά Νικοποϋλου. 

Σύμφωνα με δικαστική απόφαση, σε 10 μήνες φυ­λάκιση καταδικάστηκε πρωτόδικα για συκοφαντική δυσφήμηση ο Ευάγγελος Πουλιλιός, δήμαρχος Σουφλίου. Κατά την απόφαση του Τρι­μελούς Πλημμελειοδικείου Ορεστιάδας, λίγο πριν από τις δημοτικές εκλογές του 2010 ο κ Πουλιλιός βγήκε ζωντανά σε τηλεοπτική εκπομπή και κατηγόρησε τη δασκάλα των συνόρων ότι δήθεν ευρισκόμενη σε αντιπαράθεση με παιδιά και γο­νείς οπό τα Πομακοχώρια (στα οποία έκανε μάθημα με αυταπάρνηση και χωρίς τη βοήθεια του υπουργείου Παιδείας) είχε κάνει μήνυση στους μαθητές και στους γο­νείς τους και ζητούσε 30.000 ευρώ από κάθε μαθητή

Η διάψευση 

Η Χαρά Νικοπούλου παρε­νέβη στην εκπομπή εξοργι­σμένη. διέψευσε με κατηγο­ρηματικό τρόπο τον δήμαρ­χο και είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οι μόνες αγωγές που έκανα ήταν εις βάρος του μουσουλμάνου που μου έσπασε το χέρι και εναντίον τουρκικών εφημερίδων της Θράκης που με συκοφαντού­σαν συντονισμένα έναν χρό­νο αργότερα». 

0 κ. Πουλιλιός στην εκ­πομπή ανέφερε κατ΄ επανά­ληψη ότι θα στείλει με φάξ την περιώνυμη αγωγή στο κανάλι. Όμως όχι μόνον δεν έστειλε την αγωγή, αλλά λί­γα λεπτά αργότερα ξαναβγήκε και, παλινωδώντας, ισχυ­ρίστηκε ότι π δασκάλα εί­χε τελικά μηνύσει τον μου­σουλμάνο. 

Στη συγκεκριμένη εκπο­μπή είχε μιλήσει και ο σύζυ­γος της κυρίας Νικοπούλου, περιγράφοντος την αγάπη με την οποία την περιέβαλλαν στο ξυλόσπιτο του δασαρχεί­ου οι κάτοικοι και τα παιδιά των Πομάκων της περιοχής. Μάλιστα, είχε περιγράψει το καθεστώς τρομοκρατίας που αντιμετώπιζαν επί ελληνικού εδάφους από Τούρκους πα­ρακρατικούς αλλά και για τα μαύρα κονδύλια που ρέουν στη Δυτική Θράκη με παρεμ­βάσεις προφανώς του τουρ­κικού προξενείου. 

Μιλώντας στη «δημο­κρατία» η Χαρά Νικοπού­λου τόνισε ότι «εάν οι Έλληνες νιώθουν αδικημένοι» δεν θα πρέπει να κάνουν τη χάρη στους πολιτικούς και στη Μέρκελ να χά­νουν την ψυχραιμία τους και να καθιστούν την κοι­νωνία ζούγκλα, όπως αυ­τοί επιδιώκουν. Το δίκιο μας θα το βρούμε στα δικαστήρια. Υπάρχουν ακόμα δικα­στές που θα δικαιώσουν τον αγώνα μας». 

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ 
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-22/5/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger