Αρχική » » Αποκάλυψη-σοκ: Ψεκάζουν με χημικές ουρές τους αντιμνημονιακούς ηγέτες!

Αποκάλυψη-σοκ: Ψεκάζουν με χημικές ουρές τους αντιμνημονιακούς ηγέτες!


Τα «πλαστά έγγραφα»-σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο- της Προεδρίας της Δημοκρατίας και η βαβέλ της πολυφωνίας του ΣΥΡΙΖΑ, αρχίζουν να απογοητεύουν όσους πίστεψαν ότι το περίφημο αντιμνημονιακό μέτωπο διαθέτει σοβαρή πολιτική-κομματική έκφραση. Αν εξαιρέσεις το συνεπές παλαιολιθικό ΚΚΕ, οι ...υπόλοιποι αρνητές του Μνημονίου εμφανίζονται ανάξιοι να υπερασπισθούν με συνέπεια την συγκεκριμένη τοποθέτηση που αντανακλά την πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών. Η αρχή έγινε με τον περίφημο Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος από καταπέλτης ενάντια της τότε φιλομνημονιακής κυβέρνησης Παπανδρέου ξέπεσε στο να διαγράφει τα στελέχη της ΝΔ που υπερασπίσθηκαν στη συνέχεια την αντιμνημονιακή γραμμή που ο ίδιος είχε χαράξει. Αλλά τι άλλο να πεις για έναν πολιτικό ο οποίος έβαλε στις λίστες τον Συμπιλίδη, εξαιτίας σκοτεινών συναλλαγών ενός βρώμικου παρελθόντος;

Κι αν η πολιτική κατάντια Σαμαρά δεν μας εκπλήσσει πλέον, όσα ακούμε και βλέπουμε τελευταία από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προβληματίζουν πολλούς από τους ψηφοφόρους της 6ης Μαίου που τον επέλεξαν.

Η επιστολή Τσίπρα για παράδειγμα στην Ευρωπαική ηγεσία δεν κάνει λόγο για ακύρωση του Μνημονίου. Έχουμε ήδη μια πρώτη πελώρια αρχηγική κωλοτούμπα που άφησε άναυδους και μετέωρους τους φίλους του κόμματος. Θα ακολουθήσουν στη συνέχεια διάφορες καφενόβιες δηλώσεις περί τα οικονομικά, βουλευτών του οι οποίοι βγαίνουν κατά ριπάς στα κανάλια αποφασισμένοι να ψαλιδίσουν το ποσοστό που τους έδωσαν οι κάλπες. Οι παπαριές περί επανακρατικοποίησης του ΟΤΕ και της ΟΑ- που τρομάξαμε να την ξεφορτωθούμε-, το χάιδεμα των δημοσίων υπαλλήλων -πολλοί από τους οποίους είναι αχρείαστοι και αντιπαραγωγικοί-, μόνο για τα ψηφαλάκια αλλά και η αδυναμία απάντησης στο ερώτημα «με ποιους θα κυβερνήσετε μετά τις εκλογές» δίνουν μια εικόνα που λειτουργεί καταστροφικά για την Κουμουνδούρου. Κι αυτή τη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη κι αν δέχεται πόλεμο από τα κανάλια και τους μεγαλοιδιοκτήτες των ΜΜΕ, δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι οι βουλευτές του δεν έχουν άπειρο χρόνο στα κανάλια ώστε να αυτοκαταστραφούν. Ακόμη και ο δήθεν σοβαρός οικονομολόγος Δραγασάκης δεν ακούγεται πειστικός με τα επιχειρήματά του για το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο τελευταίος των Μοικανών που απέμεινε να υπερασπίζεται με επάρκεια τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας δεξιός, ο Γιώργος Τράγκας. Καλά θα κάνουν εκεί στην Κουμουνδούρου να κλειστούν για ένα 24ωρο σε μια αίθουσα και αφού πλακωθούν μεταξύ τους να αποφασίσουν ποιες είναι οι βασικές αρχές του κόμματος και κυρίως ποιοι θα τις επικοινωνούν προς τα έξω. Δεν μπορεί να βγαίνει ο κάθε τραχανοπλαγιάς η κάθε δύστυχος που εξελέγη βουλευτής (ενός μήνα;) από την συνιστώσα οι 3 κόπιτσες και να μιλάει με επιχειρήματα καραβίσιου φραπέ στις τηλεοράσεις. Σοβαρευτείτε πριν είναι αργά.

Τα ίδια αφορούν και τον φίλο μου τον Καμμένο εναντίον του οποίου έχουν συσπειρωθεί όλοι οι πλαστογράφοι της Ελλάδας. Πλαστό το έγγραφο του Χήτου, πλαστά τα έγγραφα της Προεδρίας, όλα είναι πλαστά και πλαστικά γαμώ την ατυχία μου.

Σοβαρευτείτε ρε καργιόλια, όπως θάλεγε και ο φίλος μας ο «Καραισκάκης» του Νικόλα του Καλογερόπουλου…


ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΝΙΟΣ
kourdistoportocali.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger