Αρχική » , , » Αυτόχειρες και αυτόχοιροι

Αυτόχειρες και αυτόχοιροι


Το σύμπαν είναι η μοναδική επιχείρηση που διατελεί ταμειακώς εντάξει. Όσο περισσεύει από κάπου, λείπει από κάπου αλλού. 

Ο αυτόχειρας του Συντάγματος είχε πλεόνασμα ευ­αισθησίας. Σύμφωνα με τους νόμους της φυσικής, αυτή θα πρέπει να λείπει από κάποιους άλλους. Αυτοί οι... άλλοι, δυστυχώς για όλους μας, είθισται να αναλαμβά­νουν κρίσιμους ρόλους στον δημόσιο βίο. Ιδού τι έλεγε εις εξ αυτών, ο... Βαγ­γέλης Βενιζέλος, στη Βουλή: «Για φα­νταστείτε, αν το ΠΑΣΟΚ έλεγε τώρα "δεν διαθέτω την πλειοψηφία ή δεν αναλαμβάνω την ευθύνη". Τι θα έλε­γαν οι αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι των κομμάτων της αριστερής αντιπο­λίτευσης στους αγανακτισμένους πο­λίτες; 

Και τι θα έλεγε ο χώρος της συντη­ρητικής παράταξης, η Νέα Δημοκρα­τία, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερ­μός, στους πολίτες που κατά τεκμήριο εκπροσωπεί ή που θέλει να εκπροσω­πήσει; Τι θα τους έλεγε; Πώς θα ξημέ­ρωνε η επόμενη μέρα; Με την απειλή της αγαπημένης προς τον αγαπημένο της ότι, αν δεν ξαναγυρίσει κοντά της, θα αυτοκτονήσει. Ξέρετε πόσες νέ­ες κοπέλες έχουν οδηγηθεί κατά λάθος στον θάνατο, επειδή ο αγαπημέ­νος δεν άκουσε, δεν κατάλαβε, ήταν εγκλωβισμένος σε άλλα συναισθημα­τικά διλήμματα; (Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ)». Πρα­κτικά συνεδρίασης Κοινοβουλίου για το Μεσοπρόθεσμο,29/6/2011. 

Ρωμαίος - βρωμαίος 

Τα δράματα νέων ζευγαριών τύπου Αντιγόνη - Αίμονας, Ρωμαίος - Ιουλιέτα, Μιμίκος - Μαίρη πρέπει να έχουν επηρεάσει το σκεπτικό πολιτικών αναστημάτων όπως ο Βαγγέλης Βε­νιζέλος και οι σύντροφοι του. Παρό­λο που σώζουν τη χώρα ανά τρίμηνο, τους μένει χρόνος για διάβασμα και η ευαίσθητη σοσιαλιστική καρδού­λα τους ανοίγει σαν αγκινάρα με τις υποθέσεις αγάπης που καταλήγουν σε θανατικά. Θέλοντας να μας φερμάρει ολόκληρο το Μεσοπρόθεσμο, ο φιλό­δοξος πρώην αντιπρόεδρος κυβέρ­νησης και νυν πρόεδρος του «όλου ΠΑΣΟΚ» (το οποίο «όλον» ισούται με τουλάχιστον το 10% των εκλογέ­ων) παρέθεσε την τραγική περίπτωση μιας «αγαπημένης» που αυτοκτόνησε κατά... λάθος για τον σωστό «αγαπη­μένο». Η φράση του «όλου» Βαγγέλη ταιριάζει γάντι με την επικαιρότητα. Η «αγαπημένη» κοινή γνώμη αυτο­κτονεί κατά λάθος για τον σωστό πασόκο, επειδή νομίζει ότι θα την εγκα­ταλείψει ανυπεράσπιστη στα νύχια της τρόικας. 

Όμως δεν πρέπει να μας μπαίνουν ψύλλοι στ' αυτιά και οι ντελάληδες του λαϊκισμού να μας ξεσηκώνουν άνευ λόγου και αιτίας. 
Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο ΔυΝαΤό και, αν δεν κατορθώσει να μας εξασφαλίσει τον επίγειο Παράδεισο, τουλάχιστον θα μας στείλει στον κανονικό, τον ου­ράνιο! 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ 
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-06/4/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger