Αρχική » » Αλυσοδεμένοι σκύλοι

Αλυσοδεμένοι σκύλοι

Άλλοι νοσταλγούν την Αθήνα του Περικλή. Άλλοι τον Μεσοπόλεμο. Η χρονομηχανή του «Μπένι» σταμάτησε στην Ελλάδα του Καραμανλή! 

Το να μιλήσει ο Βαγγέλης Βενιζέλος στο Mega δεν είναι είδηση. Ο πρόεδρος (επιτέλους!) της πασοκάρας είναι τόσο ταυτισμένος με τη συχνότητα, που φημολογείται ότι το γραφείο προσωπικού του κα­ναλιού, από αβλεψία, του έστειλε ατομική σύμβαση για να την υπο­γράψει - όπως έκανε στο σύνολο των εργαζομένων του σταθμού. 
Αυτά που είπε, ωστόσο, στη μαχητική Όλγα Τρέμη και στον... ανυποχώρητο αντικαπιταλιστή Παύλο Τσίμα συνι­στούσαν ειδήσεις πρώτης τάξεως. Όπως η εκτίμηση που έχει για την κα­τάσταση στην Ελλάδα επί κυβέρνη­σης Ν.Δ.: «Η εμπειρία του 2007 δεν ήταν τίποτα, κυρία Τρέμη, το 2007 ήμασταν συνυποψήφιοι με τον Γιώρ­γο Παπανδρέου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Τότε τα κόμματα ήταν στην παλιά εποχή, "δένανε τα σκυλιά με τα λουκάνικα", που λένε. Η εμπει­ρία του 2011, αυτοί οι εννιά μήνες μέ­σα στο καμίνι, μέσα στον "πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα", που έχει πει ένας συνάδελφός μου, χωρίς στο­λή προστασίας, ναι, με έχουν αλλά­ξει». Δεν είναι βόμβα; Να δένουν, το 2007, οι άκαρδοι της Δεξιάς και της συντήρησης τα ταλαίπωρα σκυλάκια με λουκάνικα αντί να τα αφήσουν ελεύθερα να παίξουν; 

Νιάνιαρο ΠΑΣΟΚ 

Η ειρωνεία του πράγματος είναι ότι τώρα, έπειτα από δύο και ήμισυ χρο­νάκια «πράσινης ανάπτυξης», στην πλατεία Συντάγματος έχει απομείνει μόνο ένας σκύλος. Διαδηλώνει σε καθημερινή βάση και τον λένε «Λουκά­νικο»! Επί Καραμανλή, σύμφωνα με τον Μπενίτο, δένανε τα σκυλιά με τα λουκάνικα και τώρα οι σκύλοι γίνα­νε λουκάνικα! 
Σ΄ αυτό βοήθησαν και οι πολιτι­στικές ανταλλαγές με συνέλληνες από τα πέρατα του κόσμου, στους οποίους απένειμε ιθαγένεια ο ΓΑΠ. Αυτοί οι νέοι και φερέλπιδες συμπο­λίτες μας έχουν διατροφικές συνήθει­ες που, υπό μίαν έννοια, καθιστούν αχρείαστο το επάγγελμα του μπόγια (αντιλαμβάνεστε γιατί)· Άλλο ωραίο του «όλου» Βαγγέλη που ηγείται του «όλου» ΠΑΣΟΚ είναι ότι δήλωσε «αρχηγός ενός κόμματος 25 ημερών που ήμουνα εννιά μήνες υπουργός Οικονομικών»... Επειδή το συντα­κτικό του είναι καλό και αποκλείε­ται να κάνει λάθος, συμπεραίνουμε ότι το «25 ημερών» πήγαινε στην ηλι­κία του κόμματος. Βρέφος το Κίνη­μα! Γι' αυτό τρώει τόσο πολύ. Βρίσκε­ται στην ανάπτυξη, αλλά δεν προτι­μάει γάλα. Βυζαίνει το αίμα μας και καταβροχθίζει γαρίδες, συναγρίδες, μπιφτεκάρες, φιλετάκια και ευρωπα­ϊκά κονδύλια, ζωή να 'χει... 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-20/4/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger