Αρχική » » Πατρίδα τους η Γη!

Πατρίδα τους η Γη!

Το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα με ελληνικά χαρακτηριστικά. Πρώτον, είναι κορακοζώητο. Δεύτερον, απευθύνεται σ' ολόκληρη την ανθρωπότητα. Τρίτον, κοστίζει πολύ!

Ρίξτε μια ματιά στο απόσπασμα από την ομιλία του Παπανδρέου (νομοσχέδιο για την απονομή ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες, 8 Φεβρουαρίου 2010): «Θεωρούμε ότι αυτό το νομοσχέδιο ανοίγει και νέες δυνατότητες: Έλληνας ινδικής καταγωγής, Έλληνας αλβανικής καταγωγής, Έλληνας φιλιππινέζικης καταγωγής, Έλληνας ουκρανικής καταγωγής και ούτω καθ' εξής, όλοι περήφανοι για την ελληνική τους ιθαγένεια».
Τώρα δείτε τι έγραφε στο πρωτοσέλιδο της η ...
αλβανική εφημερίδα «Gazeta Shqiptαre» (22/04/2012) «ΡΑSΟΚ importon vota nga Shqiperia/ Το ΠΑΣΟΚ εισάγει ψήφους από την Αλβανία». Η εφημερίδα αναφέρει ότι έχει στη διάθεση της τη λίστα των 129 πολιτών από την Αλβανία που έλαβαν την ελληνική ιθαγένεια, στο διάστημα από 2 έως 20 Απριλίου. Αν κατοικείτε στο κέντρο των Αθηνών, φέρτε στον νου σας τα προεκλογικά τρικάκια (δημοτικές εκλογές 2010) με τη φωτογραφία του Γιώργου Καμίνη, εκλεκτού του ΓΑΠ και της πασοκάρας, τα οποία ήταν γραμμένα σε εξωτικές γλώσσες και διαλέκτους του Αφγανιστάν, του Πακιστάν και μερικών αχαρτογράφητων περιοχών του πλανήτη. Τώρα, συνδέστε τα δεδομένα και θυμηθείτε τις εκλογές του 2000.
Ξανθό γένος
Τότε, πριν από μια ντουζίνα χρόνια, είχαμε παρακολουθήσει στην τηλε­όραση ουκ ολίγα ρεπορτάζ για ομόδοξους εκπροσώπους του «ξανθού γένους» (Ρώσους δηλαδή), οι οποίοι έρχονταν μπουλουκηδόν για να ψηφίσουν Σημίτη. Τάταροι, Βογιάροι, Γεωργιανοί, Μοσχοβίτισσες μπάμπούσκες και νεαρές από τα μπα­λέτα Μπολσόι έρχονταν με το ψηφοδέλτιο του Κινήματος ανά χεί­ρας και έπειτα από πολλά «παζάλστα» (παρακαλώ), «ντα σβιντάνια» (αντίο) και «σπασίμπα» (ευχαρι­στώ) έβρισκαν τον δρόμο τους για το εκλογικό τμήμα. Φυσικά, οι ορθόδοξοι αδελφοί μας, οι Ρώσοι, βοήθησαν τα μάλα για να γίνει πρωθυπουργός ο Κώστας Σημίτης, ώστε να ευχαριστήσει από το βήμα της Βουλής τους Αμερικανούς έπειτα από τον πανωλεθρίαμβο των Ιμίων. Οι Ασιάτες και οι Αφρικανοί, λόγω της πιο εξωτικής προέλευσής τους, το έριξαν μονοκούκι Παπανδρέου. Καμίνη και Μπουτάρη. Η εμβέλεια του «όλου» Βαγγέλη, που δεν φημίζεται για τη φαντασία του, φαίνε­ται ότι φτάνει μέχρι τα Τίρανα. Αν ισχύει το φαινόμενο του θερμοκηπί­ου και επιβεβαιωθεί η τήξη των πά­γων, τον επόμενο αρχηγό ΠΑΣΟΚ θα τον ψηφίζουν Εσκιμώοι.
Υ.Γ. Η διάψευση τoυ υπουργείου Εσωτερικών για το αλβανικό δημοσίευμα μάλλον επιβεβαιώνει τις χειρότερες υποψίες μας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-25/4/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger