Αρχική » » Στο (πριβέ) κελί 33

Στο (πριβέ) κελί 33

Είναι βλακώδες και άβολο να προβαίνετε σε παραβατικές πράξεις δίχως πολιτική προϋπηρεσία στην πασοκάρα. Δεν θέλετε προνομιακή  μεταχείριση;

Ιδού μια ευκαιρία που χάσατε όλοι όσοι σκοπεύατε να πάτε φυλακή για χρέη αλλά διστάζατε να παραδοθείτε. Κορόιδα! Σας πρόλαβε ο Άκης και την απολαμβάνει μονάχος του: 6η πτέρυγα Φυλακών Κορυδαλλού, Κελί Νο 2. Διακεκριμένη θέση (VIP). Γνωστό από τη διαμονή του ιερομονάχου Εφραίμ Ισόγειο. Μεγαλύτερο από εκείνα των κοινών θνητών, που δεν είχαν την τύχη και το προνό­μιο να ...
οικοδομήσουν σοσιαλισμό. Προνομιούχο, άρτιο και οικοδομήσιμο. Ευάερο, ευήλιο, εντός σχεδίου πόλεως. Φώς, νερό, τηλέφωνο(με τηλεκάρτα). Προαυλισμός ατομικός. Σχετικά ήσυχο. Προαιρετικά τα ατομικά κλινοσκεπάσματα. Υποχρεωτικό το βύσμα σε κυβερνήτες που τάχθηκαν να σώζουν την πατρίδα. Ρουμ σέρβις από ενστόλους καθ΄ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου. Επισκέψεις από συγγενείς Δευτέρα και Τετάρτη- για τους δικηγόρους ανοιχτό όλη την εβδομάδα.
Αν σκοπεύατε να καταλύσετε στο καλύτερο πριβέ κελί της Γ πτέρυγας των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού, πάλι ατυχήσατε. Σας πέρασε στο φώτο φίνις η λογίστρια του Άκη, η κυρία Ευφροσύνη (γνωστή από ΠΑΣΟΚ-όπως λένε και οι χαρτορίχτρες στις αγγελίες «γνωστή από Τιβί»). Τσίμπησε φυλακο-στούντιο, που θεωρείται ένα από τα πιο «ιν» στην Ελλάδα.

Φουλ πανσιόν

Μιλάμε για ένα παλάτι 30 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο πρόσφατα ανακαινίσθηκε. Με τον όρο «ανακαίνιση» εννοείται η απομάκρυνση άλλων γυναικών-κρατουμένων, που έμεναν μπόλικες-μπολικες στον τρέντι χώρο. Απόμερο, απόλυτα ήσυχο. Προσφέρεται για διαλογισμό, ασκήσεις ζεν και ρέικι. Μεταγωγή χωρίς χειρο­πέδες. Σε εποχές τουριστικής αιχμής (εξεταστικές σε συνδυασμό με ανάγκη για δημιουργία προεκλογικών εντυπώσεων) διατίθεται μόνον κατό­πιν συνεννόησης με τα υποκαταστή­ματα της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης.
Όλα τα παραπάνω δεν είναι αποκυήματα νοσηρής φαντασίας ή αποσπάσματα από σενάριο κωμικής ται­νίας. Είναι η καταγραφή της καθημερινότητας των πολιτών σε μια πρώτης τάξεως μπανανία, η οποία διαρκώς βρίσκεται στα πρόθυρα της κατα­στροφής και διαρκώς σώζεται από εκείνους που προσπαθούν να την κα­ταστρέψουν. Οι ταξικές, κομματικές και ρουσφετολογικές διακρίσεις ακολουθούν τον άνθρωπο από την κούνια μέχρι τη φυλακή και το κοιμητήριο. 
Σε έναν τόπο και έναν λαό που καμαρώνει(;) ότι «απαλλάχτηκε» από τον θεσμό της κληρονομικής μοναρχίας, οι μόνοι νόμοι που εφαρμόζονται είναι οι άγραφοι. Εκείνοι της σοσιαλιστικής λαιμαργίας! Όλα αυτά συμβαίνουν μπροστά στα μούτρα μας κι εμείς καταντήσαμε να τα θεωρούμε αυτονόητα. Θλίψη...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-24/4/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger