Αρχική » » Το Hangover 3 στην Αθήνα

Το Hangover 3 στην Αθήνα

Ο εν ευθυμία διατελών Λουκάς Παπαδήμος έχει κατεβάσει καμιά 200αριά σφηνάκια συγκυβέρνησης. Υποδέχεται τον Βαγγέλη, ο οποίος κοντεύει να σκορπίσει από την αλκοόλη του Μνημονίου που κυλάει στις φλέβες του. Χίκ!

Η θρυλική ταινία με την παρέα των μεθυσμένων που τα κάνουν όλα μαντάρα και δεν θυμούνται τίποτα μόλις τελείωσε! 

Αν παρακολουθείτε με κά­ποια προσήλωση τις κι­νηματογραφικές παρα­γωγές του Χόλιγουντ, σί­γουρα έχετε ενημερωθεί ότι μόλις ολο­κληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας «Hangover 3». Οι δύο προη­γούμενες εκδοχές της έσπασαν ταμεία παγκοσμίως και το κοινό λάτρεψε τις ερμηνείες του ελληνικής καταγωγής πρωταγωνιστή Ζακ Γαλυφιανάκη. Στα ελληνικά το «Hangover» μπορεί να μεταφραστεί ως...
«η άθλια κατάσταση της επόμενης ημέρας» του ανθρώπου που ήπιε ολόκληρο τον Βόσπορο σε αλκοόλ, έγινε ντίρλα, έπαθε κενό μνή­μης και νιώθει ράκος από το μεθύσι. Λεπτομέρειες για την τρίτη συνέχεια της αμερικανικής ταινίας δεν έχουν γίνει γνωστές. 
Το... μυστήριο είναι ο καλύτε­ρος τρόπος διαφήμισης οποιουδή­ποτε προϊόντος τέχνης. Ωστόσο, αν κρίνουμε από τις εξελίξεις στη χώ­ρα μας, μπορούμε να υποθέσουμε ότι εκτός από τον Ζακ Γαλυφιανά­κη πρωταγωνιστούν κι άλλοι Έλληνες ή απλά ελληνόφωνοι υποκριτές. Ενας από αυτούς είναι ο Βαγγέλης Βενιζέλος. Τα συνθήματά του «αρ­χίζουμε» και «γίνεται» δεν παραπέ­μπουν σε οτιδήποτε άλλο παρά στην ημέρα που ακολουθεί μια άγρια οι­νοποσία. Πρώτα και κύρια το «αρχί­ζουμε» δείχνει ότι ο μεθυσμένος συ­μπολίτης μας, από τη μέθη της νίκης του κόντρα στο λευκό ψηφοδέλτιο, έπαθε κενό μνήμης! 

Βράζει και χύνεται 

Ο εφευρέτης του κερατόσημου της ΔΕΗ δεν θυμάται τίποτα από τα ορ­γιώδη χρόνια (δεκαετίες βάλτε κι εί­στε μέσα) της πασοκάρας. Φάγανε το καταπέτασμα, ήπιαν βαποριές το ηδύποτο της εξουσίας κι ο Βαγγέλης, που, αν αφήσει μούσι, θα φέρνει του Γαλυ­φιανάκη, νομίζει ότι τώρα «αρχίζου­νε»! Αν τον καθίσεις σε έναν καναπέ, έστω και τώρα που έγινε κουρούμπελο, και του δείξεις σε βίντεο τι έχει δι­απράξει με την πασοκική ομήγυρη, θα πάθει κατάθλιψη. Και το άλλο το συνθηματάκι,το «γίνεται», φανερώνει μια ροπή στις καταχρήσεις.
Όλες οι μπέκρες του ντουνιά (και μερικοί που το ρίχνουν στο «άντε- λα-φουμέντο») τσακίζουνε γλυκάκια ή σοκολάτες μετά την κατά­χρηση. Το «γίνεται» έφτακε στην γκλάβα του πρόεδρα επειδή του εί­χε σφηνωθεί η διαφήμιση της σο­κολάτας γάλακτος ΙΟΝ, που έλε­γε «πιο ΙΟΝ δεν γίνεται»! Είναι ευ­γενικό εκ μέρους του που μας θυμί­ζει τις γλυκές στιγμές της νιότης μας, αλλά όσοι δεν τα τσούζουμε σε κα­θημερινή βάση δεν παθαίνουμε κε­νά μνήμης σαν τους πρωταγωνιστές του «Hangover». Και να θέλαμε να ξεχάσουμε, δεν μας αφήνουν οι λο­γαριασμοί των ΔΕΚΟ και τα εκκα­θαριστικά της Εφορίας. 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ 
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-28/3/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger