Αρχική » , » Ανθελληνικό παραλήρημα από εγκάθετους της Άγκυρας στη Θράκη

Ανθελληνικό παραλήρημα από εγκάθετους της Άγκυρας στη Θράκη

ΚΑΛΟΥΝ ΤΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΟΜΜΑ! 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ανθελληνικό παραλήρημα από τη μειονοτική εφημερίδα της Ξάνθης «Μιλέτ» η οποία κινούμενη στη γνωστά προπαγανδιστική γραμμή του προξενείου φθάνει στο σημείο να αντιδιαστέλλει την... .ευημερία» (!) της ελληνικής (ξεκληρισμένης) μειονότητας της Κωνσταντινούπολης με τα «βάσανα» της μουσουλμανικής (τουρκική την αποκαλεί βεβαίως) μειονότητας της Θράκης. Και όχι μόνο αυτό αλλά αποκαλεί «βρομιάρηδες» τους πολιτικούς των ελληνικών κομμάτων και καλεί... τη μειονότητα να ψηφίσει στις εκλογές «τουρκικό» κόμμα. Σύμφωνα με τη μαχητική ιστοσελίδα της Θράκης tourkikanea.gr ο δημοσιογράφος Τζενγκϊζ Ομέρ αναφέρει μεταξύ άλλων, τα εξής πολύ ενδιαφέροντα: 
«Την περασμένη εβδομάδα ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου στα πλαίσια της διασφάλισης και συνέχισης ενός περιβάλλοντος θρησκευτικής ειρήνης στα Βαλκάνια, στη Μέση Ανατολή και σε άλλες περιοχές, είχε μια σειρά από συναντήσεις με θρησκευτικούς ηγέτες στην Κωνσταντινούπολη. Το πατριαρχείο και η κοινότητα είναι τόσο καλά, που προσεύχονται για τον πρωθυπουργό της Τουρκίας». Και συνεχίζει ο δημοσιογράφος, δίνοντας γραμμή στους μουσουλμάνους της Θράκης, για τις επερχόμενες εκλογές. «Εάν αληθεύουν οι ειδήσεις, το αργότερο ως τον Μάιο θα γίνουν εκλογές. Και τώρα ας σκεφτεί η μειονότητα μας απέναντι σε μια τέτοια κατάσταση… ποιόν να ψηφίσει.
Κατά την άποψη μου με αυτήν τη κατάσταση από κανένα από αυτά τα κόμματα δεν περιμένουμε προκοπή. Το να τους ψηφίσουμε είναι αμαρτία. Δεν έχει καμιά αξία για αυτούς που δεν μας έχουν για ανθρώπους και δεν μας υπολογίζουν. Όλοι είναι βρωμιάρηδες. 
Να μην ψηφίσουμε λοιπόν; Φυσικά να ψηφίσουμε. Η διεύθυνση είναι σαφής. Οι μειονοτικοί ψήφοι μπορούν να δοθούν στο DEB ή εκεί όπου θα υποδείξει το DEB (κόμμα των ακραίων της μειονότητας που διεκδικεί όπως λέει τα δικαιώματα των «τούρκων της δυτικής Θράκης»).

(ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ-13/3/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger