Αρχική » » Οι στοκογλύφοι

Οι στοκογλύφοι


► Μη ρωτάς τι έκανε η πατρίδα σου για σένα, γιατί δεν απέμεινε πατρίδα για να σου απαντήσει. 

Ο Χρηστάκης Παπουτσής συγκέντρωσε πολύ κακό κάρμα -το ολέθριο περιστατικό με τον Κίμωνα Κουλούρη- και δεν θα μπορέσει να δι­εκδικήσει αυτό που δικαιωματικά του ανήκει: ένα μεγαλοπρεπές ναυάγιο στις επερχόμενες εκλογές. 
Ο Στέφα­νος Τζουμάκας δεν κατόρθωσε να πράξει το ίδιο. Μόνο οι νεοδημοκράτες, οι κομμουνιστές και οι συριζαίοι με υψηλή αίσθηση του χιούμορ είχαν την πρόθεση να...
προσυπογράψουν την υποψηφιότητά του. 
Ο Ανδρέας Λοβέρδος κιότεψε να ποτίσει με φαρμά­κι τους αντιπάλους του, διότι είναι απασχολημένος: μετράει πόσα γενόσημα απαιτούνται ανά ΚΑΠΗ για να του αδειάσουν τη γωνιά (και να γεμί­σουν τα ταμεία της τρόικας) τα ασφα­λισμένα μπαρμπάδια.
Η Αννούλα Μπίλντερμπεργκ - Διαμαντοπούλου δήλωσε κώλυμα επειδή την έβαλε ο Κίσινγκερ να κρα­τήσει στατιστικές: Πόσες τσιμινιέρες έχει η Κοζάνη; Στις πόσες φωτοτυπίες μεταμορφώνεται ένας μέσος μαθητής σε ξύλο απελέκητο; Ένα βαπόρι λάχα­να πόσους ντολμάδες βγάζει; 
Ο Μιχά­λης Χρυσοχοΐδης απογοήτευσε το πο­λυπληθές ακροατήριό του βάζοντας τις δελφινίστικες τάσεις του στην κατάψυξη, την ουρά στα σκέλια και το πηλήκιο του Παπουτσή στην κεφαλή του. Οπότε τι μας απομένει; Ο Μπένι. Και το λευκό ψηφοδέλτιο. 

Ιππογλυκαιμία 

Ο Μπενίτο Βαζελίνη έρχεται καβά­λα στο λευκό άλογο για να σώσει την παρτίδα και την πατρίδα (για το δεύ­τερο ουδείς στοιχηματίζει). Το άλογο που κουβαλάει τον Μπενίτο βλαστημάει την ώρα και τη στιγμή που δεν γεννήθηκε ιπποπόταμος ή έστω τριαξονική νταλίκα. Κοντεύει να σκά­σει το καημένο από το ζόρι και ανά 10 εκατοστά ο Μπενίτο πρέπει να του σπρώξει κύβο ζαχάρεως για να συνε­χίσει το αγώγι. 
Ο ίπποι παθαίνουν συχνά υπο­γλυκαιμία όταν μεταφέρουν φιλο­δοξίες που δεν χωρούν ούτε σε τάνκερ. Το λευκό ψηφοδέλτιο, παρόλο που έχει πολλαπλάσια πολιτική σκέ­ψη και επάρκεια από τον νυν και τον προηγούμενο αντίπαλό του -ΓΑΠ και Μπένι- είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ξαναχάσει τον αγώνα. Δεν έχει επικοινωνιακή ομάδα, συμβούλους, χορηγούς και θαυμαστές. Δεν χτυ­πάει κάτω ή πάνω από τη ζώνη. Εί­ναι λευκό, άρα αμόλυντο, και διά τούτο χωρίς ελπίδα. 
Πάνω απ' όλα, οι τοκογλύφοι και οι στοκογλύφοι (εκείνοι που γλύφουν τους στόκους, δηλαδή) λατρεύουν τις πολύφερνες υποψηφιότητες των αγαπημένων των ΜΜΕ. Κάτι θα ξέρουν παρα­πάνω απ' όλους εμάς, που υπάρχου­με απλά και μόνο για να πληρώνου­με τον λογαριασμό. 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ 
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-14/3/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger