Αρχική » » ΠΑΣΟΚ- ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΠΑΣΟΚ- ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ


Το Πόσο, αλήθεια, έχει τρομοκρατηθεί το ΠΑΣΟΚ του 8% των δημοσκοπήσεων και των 2 ΕΥΡΩ για να τρέξει τον κόσμο του- άρον – άρον από εκλογικό σε εκλογικό κέντρο για να υπερασπισθεί τον τριτοκοσμικό μονάρχη του Βαγγέλη Βενιζέλο;
Αλήθεια πόσο έχει τρομοκρατηθεί... το εταιρικό κρατικοδίαιτο μεγαλοκανάλι ώστε να προμοτάρει όλη την Κυριακή τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ , και από συντεχνιακό θέμα να προσπαθεί να το υποστηρίξει ανάμεσα σε τουρκικά σήριαλ και επιτυχημένες τηλεοπτικές επαναλήψεις.
Αλήθεια πόσα συμφέροντα θα κλυδωνισθούν από την επερχόμενη κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ και αντιστέκονται ακόμη , μοιράζοντας χρήμα και υποσχέσεις ?
Αλήθεια πόσο ακόμη θεωρούν ότι ο κόσμος εξαπατάται με φθηνούς λαϊκισμούς ?
Επειδή η Φύση απεχθάνεται τα κενά, δεν αργεί η ώρα και η στιγμή που κάποιοι εναπομείναντες πατριώτες θα κληθούν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά.
Κύριε Βενιζέλε δεν αρχίσατε , απλά τελειώσατε .......

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger