Αρχική » , , » Δόσεις μέσω πιστωτικών για οφειλές στο Δημόσιο

Δόσεις μέσω πιστωτικών για οφειλές στο Δημόσιο


Τραπεζικές προσφορές που καλύπτουν από το πρόστιμο για τους ημιυπαίθριους μέχρι φόρους για τα ακίνητα. 

Mέσω της πιστωτικής τους κάρτας οι πελάτες αρκετών τραπεζών μπορούν πλέον να πληρώσουν μια σειρά οφειλών τους προς το Δημόσιο, όπως το πρόστιμο για τους ημιυπαίθριους, το τέλος για τη ...
ρύθμιση των αυθαιρέτων, το ΕΤΑΚ και τον φόρο εισοδήματος ως το χαρά­τσι για τα ακίνητα μέσω της ΔΕΗ, το τέ­λος επιτηδεύματος Ν. 3986, την περαί­ωση και τις έκτακτες εισφορές. Το κέρ­δος είναι ότι η εξόφληση γίνεται σε έως και έξι άτοκες δόσεις ή ακόμη και με έκπτωση όπου αυτή έχει προβλε­φθεί από το Δημόσιο, σαν να πλήρω­νε ο καταναλωτής με μετρητά. 
Βεβαίως για να μην καταλήξει η όλη διαδικασία «δώρον άδωρον», ο οφειλέτης κάτοχος πιστωτικής κάρ­τας που θέλει να πληρώσει τις οφει­λές του στο Δημόσιο μέσω αυτού του τρόπου θα πρέπει να γνωρίζει ότι εάν αμελήσει να εξοφλεί κάθε μήνα το σύ­νολο της οφειλής του, θα επιβαρυνθεί με αρκετά υψηλούς τόκους. 
Ενδεικτικά να αναφερθεί ότι η Εθνική Τράπεζα δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε τις οφειλές σας προς το Δημόσιο (εισφορά ΦΠΑ, φόρος εισο­δήματος φυσικών προσώπων, ΕΤΑΚ, Εισφορές-τέλος επιτηδεύματος Ν. 3986, περαίωση Ν3888/2010, προσω­ρινή Δήλωση Απόδοσης Φόρου & τε­λών χαρτοσήμου, ειδικό πρόστιμο Δι­ατήρησης Ρυθμιζόμενων Χώρων, τέ­λος υπαγωγής ρύθμισης αυθαιρέτων ειδικό πρόστιμο ρύθμισης αυθαιρέ­των) μέσω των πιστωτικών της καρ­τών, με τρεις άτοκες μηνιαίες δόσεις. 
Επίσης η Τράπεζα Πειραιώς για έκτα­κτες Εισφορές 2011 (Εισφ. Αλληλεγ­γύης κ.λπ.), φόρο Εισοδήματος Φυσι­κών Προσώπων, φόρο ακινήτων (τέως ΕΤΑΚ), ειδικό Πρόστιμο ΥΠΕΚΑ (Ημιυπαίθριοι), τέλος Υπαγωγής Ρύθμισης Αυθαιρέτων και ενιαίο Ειδικό Πρόση­μο Αυθαιρέτων σάς δίνει τη δυνατό­τητα να εξοφλήσετε μέσω των πιστω­τικών της καρτών, επιλέγοντας εξό­φληση έως και σε έξι δόσεις. 
Μια σει­ρά από οφειλές προς το Δημόσιο σε έως και έξι άτοκες δόσεις μπορείτε να πληρώσετε και με τις πιστωτικές κάρτες της Eurobank, καθώς και της Citibank ή Diners Club. Ταυτόχρονα η Marfin Egnatia σάς δίνει τη δυνα­τότητα να εξοφλείτε ανέξοδα τις οφει­λές σας προς το Ελληνικό Δημόσιο και τους λογαριασμούς σας προς επιλεγ­μένους φορείς σε όλα τα καταστήματά της με χρήση των πιστωτικών καρτών. 

ΞΑΝΘΗ ΓΟΥΝΑΡΗ 
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-27/3/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger