Αρχική » » Βαγγέλη, θέλει δεν θέλει!

Βαγγέλη, θέλει δεν θέλει!

Ποσοστά επιπέδου δημόσιου χρέους δίνουν τα γκάλοπ στον Μπενίτο Βαζελίνη. Άγχος και αμηχανία στο στρατόπεδο του λευκού ψηφοδελτίου. 

Κατόπιν πάνδημης απαιτή­σεως, η στήλη ασχολείται ξανά με τον επίδοξο κατά συρροήν σωτήρα της πα­τρίδος. Η υποψηφιότητα του χαρισμα­τικού αντιπροέδρου και υπουργού Οι­κονομικών Βαγγέλη Βενιζέλου δεν εί­ναι απλή εσωκομματική υπόθεση. Ού­τε καν πανελλαδική. Είναι πανελλήνια σαν την πασοκάρα. Σμάρια, σμήνη, αγέλες, κοπάδια, γαλαξίες, νεφελώμα­τα εθελοντών και εθελοντριών έχουν...
συστρατευτεί στο πλευρό του πρώτου (παγκοσμίως) υπουργού Πολιτισμού -ναι, διατέλεσε κι απ΄ αυτό- που εγκαι­νίασε γκαράζ. 

Ο Βαγγέλης, συν τοις άλλοις, είναι και παρκαδόρος. Στις 18 Οκτωβρί­ου του 2001, ευρισκόμενος στο πλευ­ρό του αξέχαστου προέδρου του Ορ­γανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθη­νών (ΟΜΜΑ) Χρήστου Λαμπράκη, ο αντίπαλος του λευκού ψηφοδελτί­ου εγκαινίασε την πρώτη ζώνη του γκαράζ του Μεγάρου. Σχετική μνεία είχε γίνει και στις 4/5/2011 από τον ειλικρινώς υμέτερο με μια πικρόχολη ση­μείωση, η οποία ανακαλείται άμεσα για καθαρά τεχνικούς και προεκλογικούς λόγους: «Αν ο αείμνηστος εκ­δότης και πρόεδρος του ΟΜΜΑ εί­χε ζητήσει από τον πρόθυμο φίλο του να εγκαινιάσει τζελατερί στα Πατή­σια, φαναρτζίδικο στον Ασπρόπυρ­γο ή χασαποταβέρνα στα Βίλια, εκεί­νος θα είχε ανταποκριθεί με τον ίδιο ζήλο και η έκφρασή του στις αναμνη­στικές φωτογραφίες θα διακρινόταν από την ίδια ευλάβεια». 

Σταυρώστε τον 

Τέτοια απαράδεκτα και εφήμερα δια­βάζατε σ' αυτή τη σελίδα. Γιατί είναι απαράδεκτα; Επειδή προτού ο κόκο­ρας κάνει δύο «κικιρίκου», ο Μπενίτο έσωσε την Ελλάδα τρεις φορές. Για­τί ήταν εφήμερα τα κείμενα εναντί­ον του προέδρου; Διότι εφήμερη ήταν και η μονοκρατορία του ΓΑΠ στο Κί­νημα που κληρονόμησε (γονική παρο­χή). Με συντριβή, απολογητική διά­θεση και ολίγον υστερόβουλο καιρο­σκοπισμό, η στήλη ζητάει συγγνώμη από τον φέρελπιν πασοκάρχη για όσα έχουν γραφτεί εναντίον του κατά και­ρούς. Ως απόδειξη του αληθούς των καλών προθέσεων μας, ρίχνουμε στην αγορά ένα ποίημα για τον υποψήφιο πρόεδρο του Κινήματος. Το συνέθε­σε ο δημοφιλέστατος μπλόγκερ «Κο­πρίτης» που κοσμεί με τα γραπτά του το ιστολόγιο Ήφαιστος (ηλεκτρονική διεύθυνση hephaestusgr.blogspot.com). Έχει ως εξής: 

«ψηφίσατε Βαγγέλη, Να βρει πάτο στο βαρέλι! / Χωρίς το Πι Ες Αϊ, Η χώ­ρα δεν τραβάει! / Σταυρώστε το Βαγγέλα, για κρέας στην πιατέλα! / Θα πάρετ' ένα α@@@δι με Χάρη Καστανίδη! / Για μπρέκφαστ τήνε θέλει, Ο Βάγγος την Κατσέλη!» 

Κατόπιν τούτων, προτείνεται ανε­πιφύλακτα η τοποθέτηση του «Κοπρί­τη» ως επικεφαλής της ολιγοήμερης προεκλογικής καμπάνιας του αντι­προέδρου. 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-15/3/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger