Αρχική » , » «Να πάει φυλακή ο Γ. Παπανδρέου»

«Να πάει φυλακή ο Γ. Παπανδρέου»

Το 74% υποστηρίζει ότι πρέπει να πληρώσει για την οικονομία! Ο Παπαδήμος υπηρετεί τους ξένους δανειστές, λέει το 60% σε γκάλοπ 

Στο σκαμνί του κατηγορουμένου θέλουν να δουν τον Γιώργο Παπανδρέου τρεις στους τέσσερις Έλληνες ! Την ώρα που ο τέως πρωθυπουρ­γός συνεχίζει να γυρνάει τον κόσμο δίνοντας συνεντεύ­ξεις, με τις οποίες υπερηφα­νεύεται ότι έσωσε την Ελλά­δα, και ετοιμάζεται να φύγει, μετά τις εκλογές, στο εξωτερι­κό, ακολουθώντας το παρά­δειγμα του αδελφού του Αντρίκου (που εγκαταστάθη­κε ήδη στο Λονδίνο), οι πολί­τες όχι απλά... έχουν την ακρι­βώς αντίθετη άποψη, αλλά θέλουν να τον δουν να τιμω­ρείται και να οδηγείται στη φυλακή για τις πράξεις και τις παραλείψεις του σε βάρος της χώρας. Η διάθεση της κοινω­νίας αποτυπώνεται σε δημο­σκόπηση της Alco (για την ιστοσελίδα newsbomb.gr), στην οποία οι πολίτες κλήθη­καν να απαντήσουν αυθόρ­μητα (χωρίς, δηλαδή, να έχουν λίστα με συγκεκριμένα ονόματα) στο ερώτημα «Ποιοι πολιτικοί πρέπει να πληρώ­σουν για την οικονομική κα­τάρρευση της χώρας». Το 74% (δηλαδή τρεις στους τέσσερις) απάντησαν «ο Γιώργος Παπανδρέου», δεί­χνοντας την οργή που δια­περνά κάθετα και οριζόντια την ελληνική κοινωνία για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. 

Τα αποτελέσματα αυτά ενισχύουν τα αποκαλυπτικά ευρήματα πρόσφατης δημο­σκόπησης της ίδιας εταιρίας, σύμφωνα με την οποία οκτώ στους 10 Έλληνες θεωρούν ότι ο κ. Παπανδρέου ξεπού­λησε την εθνική μας κυριαρ­χία και έξι στους 10 πιστεύ­ουν ότι ο κ. Παπαδήμος υπη­ρετεί αποκλειστικά τα συμφέ­ροντα των ξένων δανειστών της χώρας. 

Ο κόσμος, προφανώς, κατά μεγάλη πλειοψηφία, δεν συμμερίζεται την άποψη που διατύπωσε προχθές ο Θεό­δωρος Πάγκαλος ότι «η κυ­βέρνηση Παπανδρέου έκα­νε μέγα έργο» και ότι «η Ιστο­ρία θα αναδείξει το έργο της», και προτιμούν να κρίνουν οι δικαστές και όχι οι ιστορικοί τον κ. Παπανδρέου. Την ίδια στιγμή που ο πρώην πρωθυ­πουργός της Ισλανδίας Γκέιρ Χάαρντε παρουσιάστηκε χθες για πρώτη φορά ενώ­πιον ειδικού δικαστηρίου για να απολογηθεί για την οικο­νομική κατάρρευση της χώ­ρας επί ημερών του, στην Ελ­λάδα ο κ. Παπανδρέου εξα­κολουθεί να απολαμβάνει ανενόχλητος τις βόλτες με το κανό και το ποδήλατό του. 

Στο ίδιο ερώτημα της έρευνας, με πολύ μεγάλη δι­αφορά 25 μονάδων (49%) δεύτερος είναι ο Κώστας Κα­ραμανλής και τρίτος με 34% ο Κώστας Σημίτης, τις τερά­στιες ευθύνες του οποίου δεν ξεχνούν οι πολίτες, πα­ρόλο που έχουν περάσει πλέ­ον οκτώ χρόνια από το τέλος της διακυβέρνησής του. Τέ­ταρτο όνομα που επικαλέστη­καν αυθόρμητα οι ερωτώμε­νοι ήταν αυτό του Γιώργου Παπακωνσταντίνου (14%) και πέμπτο του Γιώργου Αλογοσκούφη (8%). Η ίδια έρευ­να αναδεικνύει τη μεγάλη τρύπα που έχει δημιουργη­θεί στον ΛΑΟΣ, μέσα από την οποία οι ψηφοφόροι του δι­αρρέουν προς τον νέο πολι­τικό σχηματισμό του Πάνου Καμμένου. Τα αποτελέσμα­τα του γκάλοπ είναι αποκα­λυπτικά: Οι εν δυνάμει ψη­φοφόροι του υπό σύσταση κόμματος Ανεξάρτητοι Έλληνες προέρχονται κατά 28% από τον ΛΑΟΣ και κατά μό­λις 13% από τη Νέα Δημο­κρατία. 0 κ. Καμμένος φαί­νεται να αποσπά και 5% των οπαδών του ΠΑΣΟΚ. 
Η εντυ­πωσιακή αυτή διαρροή ψη­φοφόρων του Γιώργου Καρατζαφέρη προς τον κ. Καμ­μένο, λίγες μόλις ημέρες με­τά την ανακοίνωση ότι ιδρύει νέο κόμμα, μπορεί δυνητικά να αποδειχθεί ικανή να αφή­σει εκτός Βουλής τον ΛΑΟΣ. 

(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-06/3/2012)

1 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ. ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΟΛΟΙ. ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΤΟ ΓΑΠ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΤΟΝ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΟΥΝ. ΤΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΡΕ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger