Αρχική » , » Πότε παραιτείται ο Παπαϊωάννου;

Πότε παραιτείται ο Παπαϊωάννου;


Η… βιωσιμότητα της κυβέρνησης Παπαδήμου, έχει αποδειχτεί στην πράξη ειδικά το τελευταίο διάστημα, ότι αμφισβητείται περίπου με ένταση αντίστοιχη της αμφισβήτησης που περιβάλλει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους. Ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου μάλιστα, πολιτικό τέκνο του «γεννηματισμού», που στηρίζει ωστόσο με συνέπεια τα...
τελευταία χρόνια τον Γιώργο Παπανδρέου, αποτέλεσε αρκετές φορές την απρόσμενη μεταβλητή που έθεσε το ερώτημα ακόμη πιο επιτακτικά.

Την πρώτη φορά, όταν οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης αναφέρθηκαν σε δικές του παρεμβάσεις, τις οποίες εκείνοι εξέλαβαν ως πιέσεις στο έργο της Δικαιοσύνης.

Τη δεύτερη φορά, όταν η επιμονή του στο νομοσχέδιο για τις φυλακές και τα ναρκωτικά, οδήγησε τη Νέα Δημοκρατία και τον ΛΑ.Ο.Σ. σε αποχώρηση από τη Βουλή… για να μην αποχωρίσουν από την κυβέρνηση.

Σήμερα, διαπιστώνεται η… 3η φορά του Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, μόνο που μένει να αποδειχτεί αν θα είναι και η φαρμακερή. Πιο συγκεκριμένα, το Ανώτατο Διοικητικό Συμβούλιο Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης αποφάσισε με ψήφους 7-4, να απορρίψει την εισήγηση του Υπουργού Δικαιοσύνης για απομάκρυνση των οικονομικών εισαγγελέων από τη θέση τους.

Σε μια άλλη χώρα, με άλλο πολιτικό προσωπικό και άλλη κουλτούρα ως προς τον δημόσιο ρόλο του καθενός, καθώς και ως προς τη βαθύτερη ουσία της Δημοκρατίας, ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου θα είχε ήδη υποβάλλει την παραίτησή του. Προκειμένου να… προλάβει την αποπομπή του από τον πρωθυπουργό. Στη σημερινή Ελλάδα… κοιταζόμαστε και περιμένουμε.

ΜΑΡΙΚΑ ΛΥΣΙΑΝΘΗ

1 σχόλια:

  1. δεν εχει καμμια αισθηση του αξιωματος του.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΧΟΥΛΟΣ ΜΙΣΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger