Αρχική » » Δημόσια δωρεάν χημεία

Δημόσια δωρεάν χημεία

  • O σημερινός τίτλος δεν είναι ημέτερος. Είναι σύνθημα που δονεί τα τέσσερα σημεία του ιντερνετικού ορίζοντα. Γιατί άραγε; 
Αν μη τι άλλο έχουμε μια ωραία ατμόσφαιρα. Δρά­ση !. Οι ανεύθυνοι αναρχι­κοί, που υπονομεύουν τις ευρωπαϊκές προοπτικές της πατρίδος, πατάσσονται και διώκονται απηνώς από τον σερ Λάνσελοτ του ΠΑΣΟΚ, τον «Χρηστάκη» (κατά Κίμωνα Κουλούρη) Παπουτσή με τ' όνομα και τις σοσιαλιστικές περγαμηνές. Δεν είναι δυνατόν το ευ ζην μερικών παρασίτων...
(άνεργοι, χαμηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, βρέφη, παιδιά, άρρωστοι, υπερήλικες) να αποτελεί ανάχωμα στην επέλαση του καλού (Μέρκελ, Σαρκοζί, Γιούνκερ, Ρεν, Τόμσεν κ.ά). Να κάνουν υπομονή τα παράσιτα με­ρικά χρόνια και θα δουν πόσο καλύτε­ρα θα πάνε τα πράγματα -τουλάχιστον για τους καλούς που αναφέρθηκαν προηγουμένως. 

Αν κατά τη διάρκεια της υπομονής μερικά από τα παράσιτα δουν τα ρα­δίκια ανάποδα, πάλι κέρδος θα έχουν. Πρώτον, αφού θα τους έχει βρει ο Χά­ρων την ώρα που έκαναν υπομονή, αυτό σημαίνει ότι δεν υπέφεραν. Θα έχουν τεζάρει γαλήνια και ίσως με ένα χαμόγελο αχνό στα χείλη, ένεκα της προσδοκίας των καλύτερων ημερών. Επιπλέον, το ξεπάστρεμα των παρασίτων θα διευκολύνει έτι περαιτέρω το έργο του κάθε Χρηστάκη Παπουτσή να διατηρεί τη δημόσια τάξη σε καιρό Μνημονίου. Στα νεκροταφεία ουδέπο­τε σημειώθηκαν εξεγέρσεις! 

Αντίστροφη μέτρηση 

Βέβαια, αν και το καλό με τα κοιμη­τήρια είναι ότι δεν κάνουν επεισόδια οι νεκροί, υπάρχει ένα δομικό πρό­βλημα. Οι τεθνεώτες δεν πληρώνουν φόρους - ούτε και έχουν την παρα­μικρή πρόθεση να το κάνουν. Οπότε η λύση στο οικονομικό αδιέξοδο θα αναζητηθεί στον κόσμο των ζώντων. Στους θεατές του θεάτρου του πολι­τικού παραλόγου. Εδώ που τα λέμε όμως, παρόλο που υπάρχει δράση, τα παράσιτα, οι θεατές της υπερπα­ραγωγής που ανεβαίνει με επιτυχία την τελευταία διετία στην Ελλάδα, είναι κάπως δυσαρεστημένα. Βλέ­πουν το έργο και ξέρουν το τέλος, το οποίο είναι κάπως δραματικό. Πρώ­τα θα πληρώσουν τη νύφη κι έπειτα θα αγωνιστούν για να αποφύγουν τη συμφορά. Πρώτα θα γίνει η κα­τάληψη της χώρας κι ύστερα θα δι­εξαχθεί ο αγών για να μην περάσουν οι εισβολείς. Κάπως σαν το σώβρα­κο πάνω από το παντελόνι θυμίζει το σκηνικό ή σαν τον λογαριασμό πριν από το φαγητό, το οποίο δεν πρόκει­ται να έλθει ποτέ! 

Οι εκλογές, λένε οι «ειδήμονες» της «ψυχραιμίας», πρέπει να γίνουν αφό­του ψηφιστεί η δανειακή. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της δημόσιας δωρε­άν χημείας... 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-11/2/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger