Αρχική » , » Έσπασαν τα... νεύρα της Άννας

Έσπασαν τα... νεύρα της Άννας

Η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου κατά την ομιλία της χθες στην ημερίδα)
  
  • Τα άκουσε για τα καλά από τους μαθητές και έχασε την ψυχραιμία της 
«Ξινή» της βγήκε ακόμη μια εκδή­λωση της υπ. Παιδείας, η οποία μέσα σε λίγες μέρες «τα άκουσε» εις διπλούν. Μετά τους υπαλλήλους του υπουρ­γείου που της τα έψαλαν την περασμένη Πέμπτη κατά τη διάρκεια τελετής βράβευσης, χτες μαθητές από γυμνάσια και λύκεια της Αθήνας στρί­μωξαν για τα καλά την υπουργό σε...
ημερίδα που πραγματοποιήθηκε για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο. 

Τα παιδιά, που ακόμα περιμένουν να φτάσουν τα διδακτικά βιβλία στα σχολεία τους, δεν άντεξαν το κήρυγ­μα για το κατά τα άλλα πο­λύ σοβαρό θέμα της ασφαλούς πλοήγησης στο Διαδί­κτυο και όταν ανέβηκε στο βήμα για να μιλήσει η κυρία Διαμαντοπούλου, ξέσπασαν. 

Ενώ μέχρι εκείνη την ώρα επικρατούσε ηρεμία, όλα ξεκίνησαν όταν ο Μι­χάλης Κοντογιάννης, ειδι­κός γραμματέας, ολοκλή­ρωσε την ομιλία του και κά­λεσε την υπουργό να πά­ρει τον λόγο. Τότε, μαθητές που βρίσκονταν στο ακροατήριο αποδοκίμασαν την κυ­ρία Διαμαντοπούλου και συ­νέχισαν βομβαρδίζοντάς τη με ερωτήσεις για τα φλέγο­ντα ζητήματα που τους απα­σχολούν. 

«Κυρία υπουργέ, το παιδί σας πήγε σε ιδιωτικό ή δη­μόσιο σχολείο;», «Του χρό­νου θα έχουμε βιβλία;», «θα κάνετε συσσίτια στα σχο­λεία;» Προφανώς οι ερωτή­σεις αιφνιδίασαν την κυρία Διαμαντοπούλου, η οποία επέπληξε τους μαθητές που... τόλμησαν να αναφερ­θούν σε προσωπικά της ζη­τήματα ότι «κρύβονται πίσω από μια ομάδα για να επι­τεθούν σε έναν άνθρωπο». Συνέχισε δε κάνοντάς τους υποδείξεις ότι «δεν είναι σω­στός ο τρόπος τους» και ότι «ο διάλογος πρέπει να γίνε­ται ένας προς έναν»

Μάλιστα η ίδια, αντί να λήξει το θέμα και να προ­χωρήσει με την προγραμ­ματισμένη ομιλία της για την ασφάλεια στο Διαδί­κτυο, προσπάθησε να μα­ζέψει τα ασυμμάζευτα υπο­στηρίζοντας ότι έγιναν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για την εκτύπωση των βιβλίων, ενώ δεν παρέλειψε να απο­ποιηθεί τις ευθύνες της και να πετάξει το μπαλάκι για ακόμα μια φορά στον Οργα­νισμό Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων. 

Αφού ηρέμησαν τα πνεύματα, η κυρία Διαμα­ντοπούλου κάλεσε όποιον μαθητή θέλει να την επισκεφθεί στο γραφείο της και τα παιδιά αποδέχτηκαν την πρόταση και συζήτησαν μαζί της τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Απ΄ό,τι φαίνεται όμως, λύσεις και απαντήσεις δεν πήραν.

ΕΥΗ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-08/2/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger