Αρχική » » ΣΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤOΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ

ΣΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤOΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ


«Φωτιά» έχει πάρει τις τελευταίες ημέρες το τηλεφωνικό κέντρο του Πενταγώνου από απόστρατους που παίρνουν προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το μέρισμα που, ενώ κανονικά θα έπρεπε να τους έχει καταβληθεί ήδη από τις 5 του μήνα ακόμη το περιμένουν. Σε ό,τι αφορά στο συ­γκεκριμένο θέμα, εκείνο που εμείς έχουμε να... πούμε στους φίλους της στήλης είναι ότι όσα χρήματα λείπουν από τα ταμεία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας τόση υπομονή θα πρέπει να επιδείξουν οι ίδιοι... 

Τι ακριβώς εννοούμε; Ότι το μέρισμα θα το πληρωθούν τε­λικά έπειτα από τρεις μήνες και, πιο συγκεκριμένα όχι νωρί­τερα από τις 5 Απριλίου, αφού το ταμείον, επί του παρόντος, είναι μείον... 

Λάτρης του αρχαίου ελληνικού πνεύματος εμφανίζεται να είναι ο Α/ΓΕΝ, διανθίζοντας, σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται, τις διαταγές του αλλά και την επίσημη αλληλογραφία του με ρητά και αποστάγματα σοφίας από την αρχαία Ελλά­δα και τους φιλοσόφους της. Θα μου πείτε τώρα και πού εί­ναι το κακό; Πουθενά. Απλά το ακούσαμε, μας άρεσε και σας το μεταφέρουμε. Όχι τίποτ'άλλο, αλλά για να μην νομίζει ότι έχουμε και τίποτα προηγούμενα μαζί του. Ο ίδιος, βεβαίως υποστηρίζει άλλα, αλλά εμείς θα το σταματήσουμε εδώ, γιατί, όπως έλεγε και ο Θαλής ο Μιλήσιος «τα πολλά λόγια δεν είναι απόδειξη φρονιμάδας». 

Αληθεύει ότι το όνομα του νυν διευθυντή Ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας «έπαιξε» κάποια στιγμή για το ψηφοδέλτιο Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας; Οι φήμες λένε ότι το θέμα τέλειωσε εν τη γενέσει του και χωρίς να έχει την ανάλογη συνέχεια λόγω τοπικών αντιδράσεων… 

Πρέπει, πάντως να το έχει η θέση του εκπροσώπου Τύπου. Απ' ό,τι μαθαίνουμε, υπάρχει ένας ακόμη τουλάχιστον που βρίσκεται δίπλα σε υπουργό του Πενταγώνου εκτελών χρέη γραφείου Τύπου, ο οποίος ετοιμάζεται να δοκιμάσει την τύχη του σε εκλογική περιφέρεια του Λεκανοπεδίου. Επειδή πρόκειται για υποψηφιότητα με αξιώσεις, που αναμένεται να κάνει την έκπληξη, θα επανέλθουμε σύντομα με… διευ­θύνσεις και ονόματα! 

Κουίζ 1: Ποιος πρώην αρχηγός αποκαλούνταν στους δια­δρόμους του Πενταγώνου «Ιμπραήμ» από τα στελέχη του, επειδή άναψε το «πράσινο φως» για την κατασκευή λατρευ­τικού χώρου; Για να σας βοηθήσουμε, θα σας πούμε ότι οι πληροφορίες που θέλουν μεταξύ των αγαπημένων του τρα­γουδιών να περιλαμβάνεται και το άσμα «Του Βοτανικού ο μάγκας» ελέγχονται ως αναξιόπιστες.. 

Κουίζ 2: Σε ποιον υπουργό του Πενταγώνου έχουν κολλήσει το παρατσούκλι «Βολταίρος»; Για να σας βοηθήσουμε, θα σας πούμε ότι τα σχετικά βαφτίσια τα έκανε... ο ίδιος! 

Ο Παρα-στρατιωτικός 
(ΕΠΙΚΑΙΡΑ-12/1/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger