Αρχική » , » EΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ OI ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ

EΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ OI ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ


Αποφασίστηκε τελικά χθες από το υπουργικό συμβούλιο να εξαιρεθούν από το Ενιαίο Μισθολόγιο οι στρα­τιωτικοί, ως συμβολική αναγνώριση της Πολιτείας για την προσφορά τους στην πατρίδα. Και αυτό επειδή δουλεύουν ουσιαστικώς χωρίς ωράριο, υπό ειδικές συνθήκες και με... δεδομένα που καθι­στούν δύσκολη έως αδύνατη την ερ­γασία της συζύγου λόγω των συχνών μεταθέσεων του αξιωματικού.
Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι οι στρατιωτικοί θα εξαιρεθούν και από το νέο Ειδικό Μισθολόγιο που ετοιμάζει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Φιλ. Σαχινίδης. 
Αλλά ακόμα και να μην εξαιρεθούν από το νέο Ειδικό Μισθολόγιο, υπάρχει η πρόθεση από την πλειοψηφία του υπουργικού συμβουλίου οι στρατιωτικοί να υποστούν την μικρότερη μείωση που θα αγγίζει το 3-4%.
Εδώ και αρκετές μέρες ο «Α.Τ» εί­χε αναφέρει ότι ο υπουργός Εθνι­κής Άμυνας Δημήτρης Αβραμό­πουλος καθώς και οι άλλοι αναπλη­ρωτές υπουργοί είχαν αντιληφθεί τις ειδικές συνθήκες εργασίας των στρατιωτικών και τις μειωμένες αποδοχές τους και έδιναν μάχη να κρατηθούν έξω από το Ενιαίο Μισθολόγιο οι αξιωματικοί των Ενό­πλων Δυνάμεων. 
Η θετική αυτή εξέλιξη εκτιμάται πως θα ενισχύσει τώρα το ηθικό στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που είδαν τις αποδοχές να περιορίζονται δραστικά την ώρα που πολλά από αυτά συντηρούν δυο σπίτια λόγω μετάθεσης. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ 
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ-27/1/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger