Αρχική » » Εποικοδομητικές προτάσεις

Εποικοδομητικές προτάσεις

Η στείρα αντιπολίτευση, παρόλο που είναι είδος εν ανεπαρκεία, δεν οδηγεί πουθενά. Ούτε καν σε ΦΕΚ για παιδόφιλους!

Ο Γκαίτε έλεγε «αντί να καταριέσαι το σκοτάδι, καλύτερα να ανάψεις ένα κερί». Επειδή τα κεριά έχουν ακριβύνει, σήμερα, θα προτεί­νουμε μερικές τροποποιήσεις για την υπουργική απόφαση του κ. Κουτρουμάνη, η οποία θεσμοθετούσε ποσοστά...αναπηρίας για παιδεραστές, ηδονοβλεψίες, σαδομαζοχιστές, πυρομανείς, κλεπτομανείς και άλλους πιθανούς ψη­φοφόρους του ΠΑΣΟΚ. Παρόλο που ο υπερδραστήριος υπουργός θυμήθη­κε πολλές από τις τάξεις που παραδο­σιακά στηρίζουν τον «σοσιαλιστικό με­τασχηματισμό της κοινωνίας», ξέχασε μερικές.
Στη νέα επιτροπή που θα προσδι­ορίσει εκ νέου τα ποσοστά αναπηρί­ας ας θυμηθεί και τους ακόλουθους: Κατά συρροήν δολοφόνοι. Είναι κρί­μα να μην ενισχυθούν άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν τη συγκυβέρνηση στην επίλυση του ασφαλιστικού προβλήματος. Οι εκλογείς του ΠΑ­ΣΟΚ είχαν στηρίξει έναν της συνομοταξίας, όταν είχαν ψηφίσει για δήμαρ­χο της Νέας Χαλκηδόνας τον επικεφαλής της «εταιρίας δολοφόνων» Χρήστο Παπαδόπουλο. Ο σύντροφος εξελέγη και διέπρεψε ως πρωταγωνιστής του αστυνομικού ρεπορτάζ από το Πάσχα του 1987 κι έπειτα, όταν συνελή­φθη για τη δράση της «εταιρίας» του. Άλλωστε, αν δολοφονείς συχνά, σίγου­ρα θα έχεις τύψεις. Ήτοι είναι αναπόφευκτα τα ψυχολογικά προβλήματα και η αναπηρία. 

Αθήνα - Μπογκοτά 

Παρακαλούμε τα στελέχη της κουτρουμάνειας επιτροπής να μη λησμονήσουν να περιλάβουν στους μελλο­ντικούς ευνοημένους και δικαιούχους αναπηρικών επιδομάτων τους εμπό­ρους ναρκωτικών. Το πρώτο βήμα για την επούλωση των πληγών των συναδέλφων του αειμνήστου καρτελάρχη Εσκομπάρ έγινε με το υπουργείο Δι­καιοσύνης (επί Καστανίδη). 
Τότε προβλέφθηκαν «εκπτώσεις» στις ποινές τους, με στόχο την ταχύ­τερη αποφυλάκιση. Το δράμα τους, όμως, στον ελεύθερο βίο δεν το ρώ­τησε κανείς. Μπορεί μεν να κυκλοφο­ρούν ανενόχλητοι ανάμεσά μας, αλ­λά η Αστυνομία αποκλείεται να τους έχει ξεχάσει και θα τους παρακολου­θεί- όποτε υπάρχει περιπολικό ή όχημα της Ασφάλειας διαθέσιμο. Το κώλυμα στην άσκηση του επιτηδεύματός τους ίσως να φαίνεται σε μερικούς τεράστιο. Γι' αυτό πρέπει η Πολιτεία να ασκήσει επιδοματική πολιτική και για τους με­γαλέμπορους ντρόγκας, αλλιώς υπάρ­χει ο κίνδυνος να το ρίξουν οι ίδιοι στα ναρκωτικά. Επίσης πρέπει να αναγνω­ριστεί μέγα ποσοστό αναπηρίας στους μυθομανείς. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η μυθομανία αποτελεί την κινητή­ριο δύναμη της εφαρμοσμένης πολιτικής. 
Οι κοινοβουλευτικοί άνδρες και κυρίες της χώρας δεν μπορούν να εξαι­ρεθούν από τις ευεργετικές διατάξεις οποιουδήποτε νόμου, Προεδρικού Δι­ατάγματος ή Υπουργικής Απόφασης.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-10/1/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger