Αρχική » » Εταιρία θαυμάτων ο ΓΑΠ!

Εταιρία θαυμάτων ο ΓΑΠ!

Ο Γιώργος Παπανδρέου κατορθώνει το ακατόρθωτο. Παρέλαβε κράτος, παρέδωσε κοινότητα και τώρα υπόσχεται ανάσταση νεκρών! 

Είπε ο υιός του πατρός και εγγονός του παππού στη 12η Σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήμα­τος: «Ρωτάνε: αποτύχαμε, πετύχαμε; Απαντώ: Πετύχαμε το μείζον. Αντέξα­με και κρατήσαμε την Ελλάδα όρθια και είναι σε μια πορεία ανόρθωσης, με­τάβασης. Όλα τα άλλα διορθώνονται, αρκεί όμως και η Ευρώπη να αντέξει». Στη φράση-κλειδί «όλα τα άλλα διορ­θώνονται» νομιμοποιούμεθα να εικά­σουμε ότι...
περιλαμβάνει και τις αυτο­κτονίες που σημειώθηκαν κατά την πε­ρίοδο που έσωζε την πατρίδα. 
Πρέπει να υπενθυμιστεί ότι η επι­στροφή ανθρώπου από τον Άδη δεν εί­ναι τόσο απλή υπόθεση όσο η αναίρεση εντολής στον υπολογιστή. Έχει αποδει­χτεί ότι είναι αδύνατον να εγερθεί νε­κρός πληκτρολογώντας «Ctrl+Ζ». Ού­τε είναι εφικτό να επιστρέψει αυτόχειρας από το Επέκεινα, όταν ενημερωθεί ότι ολοκληρώθηκε επιτυχώς η διαδικα­σία του PSI και ότι εκδόθηκε ευρωομόλογο. Το ίδιο ισχύει και για τους εκδημήσαντες λόγω της έλλειψης κλινών, φαρμάκων και προσωπικού στο Σύστημα Υγείας του καρατερίστα πασόκου υπουργού Ανδρέα Λοβέρδου. Επομένως, ο κ. Παπανδρέου, που υπο­σχόταν στους «σοσιαλιστές» συντρό­φους του ότι «όλα τα άλλα διορθώνο­νται» , είναι πεπεισμένος ότι δύναται να αναστήσει και νεκρούς! 

Δολοφονικά ΜΜΕ 

Αμέσως μόλις δεσμεύτηκε για την πραγματοποίηση νεκραναστάσεων, ο χαρι­σματικός ΓΑΠ έθεσε όρους και προϋ­ποθέσεις για την υλοποίηση του θαύ­ματος: «Αρκεί επίσης να επικρατήσει ο πολιτικός διάλογος, με επίκεντρο πια όχι τον λαϊκισμό, αλλά την πραγματικότη­τα. Αρκεί τα μέσα ενημέρωσης να μην επιδίδονται στην πλειοδοσία της δημι­ουργίας φόβου, πανικού, αλλά στην αντικειμενική ενημέρωση του πολίτη και στην προοπτική της χώρας». 
Ηθικό δίδαγμα: Μόλις αρχίσετε να παρακο­λουθείτε στα κεντρικά δελτία ειδήσεων ακόμα πιο ωραιοποιημένα και φιλοκυ­βερνητικά ρεπορτάζ, τα θύματα της πο­λιτικής της πασοκάρας θα εμφανιστούν -με σάρκα και οστά- στην πλατεία Συ­ντάγματος. Μην τρομάξετε με το θέα­μα, αλλά πανηγυρίστε! Όμως κάθε από­πειρα κριτικής, αρνητικού σχολιασμού και άρθρωσης αντιπολιτευτικού λόγου απλώς θα χαλάει το κλίμα στις αγορές, θα ανεβάζει τα σπρεντ, θα εξαγριώνει την τρόικα, θα χαλάει το μαλλί της Άννας -Μπίλντερμπεργκ- Διαμαντοπού­λου και θα αναβάλλει το θαύμα. Επιπλέον, αν η σφοδρή δημοσιογραφική κριτική οδηγήσει σε πτώση την κυβέρ­νηση Παπαδήμου, θα βρέξει βατράχια, θα σκιστεί το παραπέτασμα και ο Αδωνις Γεωργιάδης, αντί για ωραία και αρ­χαιοπρεπή ελληνικά, θα ομιλεί σουαχίλι. 

ΥΓ.: Η εικόνα προέρχεται από το antistachef.wordpress.com


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-16/1/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger