Αρχική » , , , » Γίνε πλούσιος αφιλοκερδώς!

Γίνε πλούσιος αφιλοκερδώς!


Υπάρχει μόνο μία μεγαλύτερη φάμπρικα από την «αντίσταση» και τους «δημοκρατικούς αγώνες». Η φιλία με τον Παπανδρέου! 

Βουλή,4/3/2011. «Θα υπάρ­ξει δημόσια παρουσίαση του σχεδίου αυτού από τον κ. Ασεμπίγιο, ο οποίος γνωρίζετε επίσης ότι όχι μόνο είναι ένας σπουδαίος πολεοδόμος, αλλά έχει και ένα πλούσιο αντιφρανκικό παρελ­θόν, γιατί ήταν αγωνιστής της δημο­κρατίας» δήλωνε (με την αυτοπεποίθη­ση σεφ που διαλέγει αστακό από ενυ­δρείο) ο Χάρης Παμπούκης. Το ζήτη­μα ήταν το μεγαλόπνοο σχέδιο του... «αντάρτη» και «φιλέλληνα» πολεοδό­μου για το Ελληνικό. Μια αναβίωση της υπόθεσης Καλατράβα - κάπως πιο ματζίρικη (δηλαδή τσιγκούνικη), αλλά σε κάθε περίπτωση κοστοβόρα. Κολ­λητός του ΓΑΠ ο Σπανιόλος. Είχε κι αντιδικτατορικό αγώνα στην πλάτη. Ήταν σαγηνευμένος από την Ελλαδάρα, τις πολιτικές απόψεις Πεταλωτή και το παγκόσμιο όραμα του Δρούτσα. Τύγχανε αβέρτος και μπερκέτης. 

Είπε να κάνει μια τσάρκα μέχρι την Ελλάδα, να ακονίσει τα μολύβια του και να μας σκιτσάρει από τον πισι­νό της μαϊμούς μέχρι το Ελληνικό, με πρόβλεψη για πάρκο ίσα με μια ζού­γκλα. Να κυνηγιέται ο Πετσάλνικος με τη Βάσω Παπανδρέου, ο Πάγκα­λος να ξαμολιέται, να τσαλαπατάει τις ολάνθιστες βιολέτες, κι ο Βενιζέλος να στρώνει καρέ τραπεζομάντιλο για πι­κνίκ, παρέα με τον Σαχινίδη. 

Χώσ' τα στον Χοσέ 

Όπως μας διαβεβαίωναν άπαντες, η συνεισφορά του Χοσέ Αθεμπίγιο (ή Ασεμπίγιο ή Άσε Μπήγω ή Αση Μπήλιου, θα σας γελάσουμε) ήταν εθελοντική . Ο Χοσέ ανήκε στην ομάδα εμπειρογνωμόνων-φίλων ΓΑΠ που θα ξανά­χτιζαν την πατρίδα με νέα υλικά, δίχως τη χρεία μισθού. Τζάμπα! Πώς έκαναν οι γιαγιάδες μούρλια φαγητό με τα χθε­σινά αποφάγια; Κάτι τέτοιο. Ωστόσο, αποκαλύφθηκε ότι ο «τζάμπας» σχεδιασμός του Ελληνικού από τον Χοσέ πε­ριλάμβανε 180 χιλιάρικα ευρώ! 

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, απολογούμενος για το ακριβό... «δω­ρεάν» του Χοσέ, είπε ότι τα τάλαρα που του σπρώξανε ήταν «απολύ­τως εύλογα». Επίσης, μας καθησύχα­σε όλους, επειδή αποκάλυψε πως δεν πληρώθηκε ο ίδιος ο κολλητός του Γιώργου, αλλά η εταιρία «Μπαρτσελόνα Στρατίτζικ Ερμπαν Σίστεμς», στην οποία μέχρι πρότινος μετείχε ο σταυραδελφός Χοσέ. Και η κορωνίς: «Ο κ. Αθεμπίγιο δεν λαμβάνει καμία πε­ραιτέρω αμοιβή σε προσωπική βάση». Έπειτα από όλα αυτά μπορούμε να επιστρέψουμε στις καθημερινές δραστηριότητές μας. Δεν πιαστήκαμε κορόι­δα από φίλους, αλλά από τις εταιρίες τους. Οι φίλοι είναι αντιφρανκικοί (όχι αντιφραγκικοί), δημοκράτες και αφιλοχρήματοι. Οι εταιρίες είναι κακές, δεξιές και καπιταλίστριες. 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-30/1/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger