Αρχική » , » Γκραν Πρι «Κίμων Κουλούρης»

Γκραν Πρι «Κίμων Κουλούρης»

Οι συμμετοχές είναι πολλές. 0 ανταγωνισμός σκληρός. Το παρασκήνιο βράζει. 0 ΓΑΠ απουσιάζει. Ποιος πασόκος θα επικρατήσει;

Το ομώνυμο -με τον βετε­ράνο πράσινο βουλευτή- Γκραν Πρι «Κίμων Κουλούρης» είναι νέος θε­σμός, που φιλοδοξεί να γίνει γνωστός και να καθιερωθεί στη συνείδηση των σοσιαλιστών -ψηφοφόρων. Φημολο­γείται ότι αυτό αποτελεί μια ιδέα του υπουργού Προ-Πο Χρήστου Παπου­τσή, αλλά ο ίδιος το αρνείται, ένεκα σε­μνότατος. Το πρώτο βραβείο απονέμε­ται... σε όποιον κοινοβουλευτικό ή εξω­κοινοβουλευτικό πασοκτζή κυριαρχή­σει με έργα και λόγια στη δύσκολη πίστα της δημοσιότητας. Το έπαθλο εί­ναι μια ευκαιρία να οικοδομήσει «αρ­χηγικό», «υπουργήσιμο» ή απλώς «βουλευτικό» προφίλ. 

Αν τα καταφέρει, τότε θα μπο­ρέσει κι εκείνος με τη σειρά του να ενώσει δυνάμεις με τους υπόλοι­πους καλλιεργητές της πράσινης ανάπτυξης για να σώσουν, για πολ­λοστή φορά, την Ελλάδα. Παρε­μπιπτόντως, την παρελθούσα διετία (και βάλε) η Ελλάδα κινδύνευ­σε περισσότερες φορές κι από την άτυχη Λόλα που έσωζε στις τηλεο­πτικές διαφημίσεις ο χαρισματικός «Καρνέισον». Ευτυχώς για όλους μας η ομάδα των άσπιλων και αμό­λυντων «πιλότων» του ΓΑΠ στάθη­κε όλες τις κρίσιμες στιγμές ικανή να αποτρέψει το χειρότερο. Ως «χειρότερο», ασφαλώς, νοείται η αφόρητη ανία που προκαλεί στους πολίτες η φυσιολογική ζωή δίχως το σασπένς της επικείμενης καταστροφής. 

Μακελειό και διάβασμα 

Η ολιγομελής κριτική επιτροπή, που αποτελείται από περίπου 10.000.000 άτομα, μέχρι στιγμής έχει ξεχωρίσει τις ακόλουθες υποψηφιότητες: | 

α) Ανδρέας Λοβέρδος. Η δή­λωση του ότι «θα γίνει μακελειό αν πειράξουν τον Παπανδρέου» τού έδωσε φτερά στην εσωκομματική κούρσα. Τον ταύτισε με μαχητικούς πυλώνες του Κινήματος όπως ο αεί­μνηστος Μένιος Κουτσόγιωργας. Τον ανέβασε στην εκτίμηση όλων όσοι έχουν νοημοσύνη λειχήνας ή αμοιβάδας. 

β) Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Το γε­γονός ότι ομολόγησε πως δεν διάβα­σε το Μνημόνιο τράβηξε την προσο­χή των γυναικών. Οι γυναίκες είναι πολλές και η άποψή τους βαρύνου­σα. Ως γνωστόν, τα θήλεα έλκονται από βέρους αρσενικούς, μπρατσωμένους και ολίγον γκάου. Όχι από νωθρούς κουλτουριάρηδες, που συντρίβονται από τις στοίβες των βι­βλίων που καταβροχθίζουν. Άντρα γυρεύουν, όχι βιβλιοπόντικα. 

γ) Λούκα Κατσέλη. Ξεπέταξε το Μνημόνιο σ' ένα τρίωρο. Δικαιού­μαστε να υποθέσουμε ότι διαβάζει με την ταχύτητα του Σποκ (εξωγήι­νος ήρωας της σειράς «Σταρ Τρεκ»), ο οποίος αποστήθιζε τηλεφωνικό κατάλογο στο πιτς φιτίλι. 

δ) Κώστας Σημίτης. Μίλησε ενα­ντίον του Μνημονίου. Σπαρταριστό γέλιο, καυτές σέλες, πλούσια δώρα. 

ε) Κίμων Κουλούρης. Κάθε εβδο­μάδα είναι υποψήφιος, ακόμα κι αν δεν εμφανιστεί πουθενά! 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-26/1/2012)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger