Αρχική » » Κληρονομικό χάρισμα

Κληρονομικό χάρισμα

Μην αφήνεις την αβεβαιότητα να σε κυριεύει. Το μεταφυσικό κέντρο «Οφιούχος Ίσιδα» σου λέει από τώρα τα μελλούμενα! 

Ταύρος (Ντόρα Μπακογιάννη): Προσπαθήστε να ζήσετε έντονα την ημέρα της ονομαστικής σας εορτής, τα γενέθλια σας, το Πά­σχα, τα Χριστούγεννα, του Αϊ-Γιαννιού, τον Δεκαπενταύγουστο και τη «γιορτή μαρίδας» στον Πειραιά. Όλες οι ευκαιρίες πανηγυριού μαζε­μένες μπορεί να ισοφαρίσουν τη βιοχλαπάτσα που σας περιμένει ανήμε­ρα των εθνικών εκλογών και να ρεφάρουν το σφόλι της πάνδημης...
απο­δοκιμασίας που θα εκδηλωθεί στο πρόσωπό σας και στο προφίλ του Θό­δωρου Σκυλακάκη. Η περίοδος από το 2012 έως το 2112 δεν είναι κατάλ­ληλη για συγκομιδή -ψήφων και κομ­ματικούς θριάμβους. Αντιθέτως, προσφέρεται για πλέξιμο, ράψιμο, εμφανίσεις στο μαγειρική και εξτρίμ σπορ όπως η αποπληρωμή οφειλών που θα έχει δημιουργήσει η λειτουργία του κόμματος Δημοκρα­τική Συμμαχία. Τυχεροί αριθμοί: 1,5%, 2,3% και «μηδέν εις το πηλίκιο» (όπως έχει πει ο αλησμόνητος στοχα­στής Γιώργος Παπανδρέου). 

Ζυγός (Κωνσταντίνος Μητσοτάκης): Τα τελευταία 1.200 χρόνια έχουν απο­δείξει ότι οι δυσκολίες, αλλά και οι εκδημίες πολιτικών αντιπάλων σάς τονώ­νουν και σας γεμίζουν αισιοδοξία και όρεξη για ντολμάδες και νέα ανοίγμα­τα. Οι περικοπές μισθών και συντάξε­ων (των άλλων) και η αύξηση του οικο­γενειακού εισοδήματος σας θα είναι οι βασικές σας προτεραιότητες για τους επόμενους μήνες. Την Κυριακή, όπου θα δοθεί ο λόγος σε πρόσωπα που αντι­παθείτε (ο ελληνικός λαός, για παρά­δειγμα), να αποφύγετε να παρακολου­θήσετε τηλεόραση. Προτιμήστε ένα ταξιδάκι στη φιλόξενη Μόρντορ και στα μαγευτικά Καρπάθια. Η αποτυχία ενός προσφιλούς σας προσώπου να μπει στη Βουλή ίσως σας πικράνει, αλ­λά θα το ξεπεράσετε σχετικά εύκολα. 

Σκορπιός (Αλέκα Παπαρήγα): Αν διαβάζετε το ωροσκόπιο σας, ήδη έχε­τε παραβιάσει την κομματική γραμμή, που επιβάλλει να μην πιστεύετε τις πά­σης φύσεως ιδεοληψίες. Ζώδια, οιωνοσκοπίες, μετενσαρκώσεις, καφετζούδες, βουδισμοί, νεοπλατωνισμοί και τα άλλα τερτίπια του καπιταλισμού δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να αποπροσανατολίζουν το προλεταριάτο και να καναλιζάρουν τη δημιουργικότητα και τη θέλησή του για ταξική πάλη σε αιθεροβασίες, οι οποίες ωφελούν τα μο­νοπώλια, τον ιμπεριαλισμό και τον Πιτ Παπαδάκο. Σύμφωνα με απόρρητη ντιρεκτίβα της χιλιοστής Ολομέλειας του ΚΚΕ, από τα «άβαλα-μαντάβαλα», στα μέλη του κόμματος επιτρέπε­ται μόνον η λελογισμένη ενασχόληση με το Τάι-Τσι (μια και δεν το απέρρι­πτε ο Μάο). Σε γενικές γραμμές, αν εν­διαφέρεστε, και το 2012 δεν θα είναι το έτος που η Επανάσταση θα κρεμά­σει τον τελευταίο καπιταλιστή από τα άντερα του τελευταίου γραφειοκρά­τη. Αυτά...


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-19/12/2011)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger